...
zaterdag 16 maart

Maiden UniteD

Sailors of the Sky tour 2019


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 17,50
Deur € 17,50

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

DE VOORVERKOOP VOOR DIT CONCERT EINDIGT OM 20:30. VANAF DAT MOMENT ZIJN ER NOG WEL KAARTEN VERKRIJGBAAR AAN DE AVONDKASSA

Toen de Nederlandse Iron Maiden fanclub Joey Bruers vroeg om een speciale show wilde hij graag iets anders doen dan een reguliere tribute. Met muzikanten uit andere bands bracht hij een akoestische set Maiden songs in compleet nieuwe arrangementen. De reacties uit het publiek waren overweldigend!

Het idee werd een show, de show werd een project. Een project dat uiteenlopende muzikanten en fans bijeenbrengt om hun geliefde band en muziek te eren en te vieren. De akoestische bewerkingen van Maiden uniteD geven een compleet nieuwe en opwindende draai aan de classics die we allemaal zo goed kennen, en dat komt niet in de laatste plaats door de bijzondere line-up die elke keer weer anders is. Wat te denken deze keer van:

Frank Beck (GAMMA RAY) – Vocals
Dirk Bruinenberg (7 Miles To Pittsburgh) – Drums
Joey Bruers (Up The Irons) – Bass
Huub van Loon (The Dirty Daddies) – Piano
Polle van Genechten (The Overslept) – Piano
Daan Janzig (My Favorite Scar) – Guitars

Als support neemt Maiden UniteD het akoestische Motorhead tribute** Snake Bite Love** mee - Nog nooit klonken Killed By Death, Motorhead en No Class zo verfijnd en breekbaar!


Anderen bekeken ook:

> VR 29 MRT | FOCUS