...
donderdag 12 oktober

Maiden United - 1980

met Dennis Stratton!


Deur open 20:30
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Er zijn maar weinig bands die de muziek van hun helden zó goed spelen, dat zij soms vergezeld worden door de originele bandleden. Maiden uniteD is dan ook geen doorsnee coverband van Iron Maiden. De band is inmiddels wereldwijd vermaard met hun originele aanpak van het bekende èn minder bekende repertoire van de legendarische Britse metallegendes

Met 1980 gaat Maiden uniteD terug naar het jaar waarin Iron Maiden ontdekt werd in Londen. In een paar maanden tijd in 1980 ontwikkelde de heavy metalband zich meteen al tot één van de meest toonaangevende en inspirerende bands in punk, metal en hardrock scenes van die tijd. De basis werd gelegd voor het wereldberoemde metal mega-instituut zoals we Iron Maiden nu kennen.

Om de uitvoering te perfectioneren heeft Maiden uniteD de Iron Maiden gitarist van het eerste uur Dennis Stratton uitgenodigd om centraal te staan in deze show. Met Dennis in de gelederen wordt het een avond waarin het legendarische debuutalbum van Iron Maiden in zijn geheel voorbij gaat komen, dus bereid je voor op alle klassiekers van die plaat waaronder een aantal nummers die Iron Maiden zelf al ruim 40 jaar niet meer live heeft gespeeld. Naast het debuutalbum komen er uiteraard nog de nodige andere classics langs, dus alle Zeeuwse Maiden fans gaan weer een prachtige avond tegemoet!

Vocals – Doogie White (Rainbow/Michael Schenker)
Guitar – Dennis Stratton (Iron Maiden)
Guitar – Ricardo Gordo (Maiden uniteD: The Atlantic Ocean)
Bass – Joey Bruers (Up The Irons)
Drums – Pim Goverde (Godscum)