...
vrijdag 08 maart

Malford Milligan & The Southern Aces


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 18,00
Deur € 20,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De voorverkoop voor dit concert isafgelopen, maar er zijn nog zeker kaarten verkrijgbaar aan de avondkassa!

De Texaanse zanger Malford Milligan ken je misschien als frontman van de all-star rootsband Storyville die hij oprichtte met de ritmesectie van Stievie Ray Vaughans Double Trouble.
Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Milligan vaak vergeleken met soul-iconen als Otis Redding en Al Green. Als zanger werd hij maar liefst 8 keer gekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards.

Als frontman van Storyville behaalde hij grote successen en ook samenwerkingen met de Nederlandse Jack Hustinx (frontman & oprichter Shiner Twins) werden lovend ontvangen:

Het beste Americana-album van Nederlandse bodem zou wel eens gemaakt kunnen zijn door Jack Hustinx & The Southern Aces. Sterker nog, met Over Yonder kan hij zich zelfs in Texas met de besten meten AltCountry (2015)

Nu zijn de twee vrienden terug met een nieuw project, Malford Milligan & The Southern Aces. Het nieuwe album "Life Will Humble You" krijgt de ene na de andere lovende 5-sterren recensie en stond de hele maand november op de nummer-1 positie in de Euro Americana Chart. Niet zo gek als je de schitterende soulballads hoort, en niet te vergeten de kippenvel opwekkende gospelsong Feel Like Going Home waar het album mee wordt afgesloten.

Dit is een sta-concert, maar er zijn uiteraard krukken beschikbaar voor hen die willen zitten


Anderen bekeken ook:

> DO 2 MEI | THE DELINES