...
vrijdag 09 april

Mats Eilertsen Trio

WORDT VERPLAATST


Deur open 20:00
Aanvang 20:30

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Komt u alleen en wilt u apart zitten --> koop een 1-persoonsticket
Komt u samen en wilt u naast elkaar zitten --> koop één 2-persoonsticket
U kunt maximaal met twee personen naast elkaar zitten.

Dit concert kan vooralsnog niet doorgaan. We zijn op zoek naar een mogelijke nieuwe datum. Gekochte tickets blijven geldig en wij houden ticketkopers per mail op de hoogte van nieuwe data of afgelasting. Mocht u geen mail hebben ontvangen check dan ook uw spam-inbox of stuur een mail naar info@tbeest.nl.

Voor Mats Eilertsen is de contrabas meer dan een begeleidingsinstrument. In zijn trio gebruikt hij zowel klassieke- als experimentele technieken om een solide basis neer te zetten voor de muziek die gespeeld wordt. Pianist Harmen Fraanje en drummer Thomas Strønen spelen subtiel in op de sterke basismelodieën. Dit levert deels lyrische-, deels atmosferische muziek op. Die klinkt helemaal anders dan men van een jazztrio verwacht.

Mats Eilertsen is een veelgevraagd contrabassist in zijn thuisland Noorwegen, maar heeft ook een speciale band met Nederland. Hij speelde in het Bimhuis in Amsterdam in de bands van Wolfert Brederode en Joost Lijbaart.

Met zijn Trio realiseerde hij begin 2019 het album ‘And Then Comes the Night’ (op ECM Records). Het Trio speelt prachtige muziek waarvan iedere luisteraar geniet.