...

Meindert Talma + Morjak


Deur open 19:30
Aanvang 20:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Komt u alleen en wilt u apart zitten --> koop een 1-persoonsticket
Komt u samen en wilt u naast elkaar zitten --> koop een 2-persoonsticket
U kunt maximaal met twee personen naast elkaar zitten.

Het concert van Meindert Talma en Morjak gaat door, maar uiteraard wel volgens het huidige pakket maatregelen. Dat betekent voor ’t Beest dat de bar niet geopend zal zijn, en we onze bezoekers zullen vragen een mondkapje te dragen tijdens binnenkomst en tijdens verplaatsingen. Gezeteld mag het kapje af.
Je mag een flesje water of fris meenemen. We willen je wel vragen geen alcohol mee te nemen ivm het verbod op alcoholconsumptie na 20:00.

We hopen dat we, ondanks alle strenge regelgeving, iedereen toch een mooie muzikale avond te kunnen bieden!


De in Noordhorn (dorpje boven Groningen) wonende Meindert Talma groeide op in het Friese dorp Surhuisterveen. Meindert zit dit najaar 25 jaar in het vak. In november 1995 verscheen zijn debuutsingle op Oetstar Rekkers. Daarna verschenen van zijn hand 17 albums (15 bij Excelsior Recordings), vier romans, een dichtbundel en een interviewboek. Zijn laatste plaat 'De Domela Passie' was volgens de Volkskrant zijn "magnum opus" en het Belgische tijdschrift Humo noemde het "tijdloos en schitterend. Rockopera zonder weerga."
Meindert trad solo en met verschillende muziekformaties overal op in Nederland en België. In 't Beest zal Meindert in zijn eentje zijn beste liedjes ten gehore brengen, vergezeld van beeldmateriaal en bijbehorende anekdotes.

Morjak komt na de Muziek In De Zeilen tour met hun tweede album. Gang Is Alles/Alles Gaat Om werd gedeeltelijk aan boord opgenomen, en gedeeltelijk in Studio Fokker in Zierikzee. 10 nummers op lp, over ontruimingen van kraakbolwerken, over aankomend vaderschap, over zeilen, over alles het dagelijkse leven wat niet zo dagelijks is. 12 muzikanten maakten deze plaat tot een ware trip. Na het uitstekende Vrij Vliegende Vissen opnieuw een sterk album vol zeemansblues van de band rond Wiebe Radstake. Vanavond presenteert Morjak het album in Goes!