...

Michelle David & The Gospel Sessions - avondshow

wordt verplaatst - nieuwe datum wordt snel bekend gemaakt


Deur open 20:30
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Door een dubbele boeking van de artiest op 12-06 moeten we helaas een nieuwe datum voor beide optredens vinden. Zo gauw we deze bevestigd hebben vind je de nieuwe datum hier op onze site. Tickethouders worden ook nog via servicemail op de hoogte gebracht!


Komt u alleen en wilt u apart zitten --> koop een 1-persoonsticket

Komt u samen en wilt u naast elkaar zitten --> koop een 2-persoonsticket

U kunt maximaal met twee personen naast elkaar zitten.


MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS komt op zaterdag 27 maart naar Goes met twee concerten. Deze dampende en stomende band met de krachtige frontdame Michelle David laat ons haar voorliefde voor soul, funk, gospel en afrobeat horen. De energieke songs zijn doorspekt met hartverwarmende teksten en een boodschap van liefde en kracht. Er is een concert om 16:00 uur en om 21:00 uur (let goed op het tijdstip bij de tickets wanneer je kaarten koopt).


Dit is de pagina van de avondshow, toch liever naar de middagshow? [Klik dan hier](https://tbeest.nl/programma/michelle-david-the-gospel-sessions-middagshow.


Op hun nieuwe album ging de band verder met hun zoektocht naar de oorsprong van de Gospel. Het bracht ze onder meer bij invloeden uit West Afrika en het Caribisch Gebied. Op persoonlijk vlak kreeg Michelle David begin 2019 een klap te verwerken door borstkanker. Gelukkig was ze er op tijd bij en lijkt alles goed te gaan. De energie die ze uit de muziek haalde om door te gaan is terug te horen in haar teksten. Strijdvaardig, zegevierend en avontuurlijk. Zo klinkt het nieuwe album van Michelle David & The Gospel Sessions.