...
vrijdag 08 mei

Muziekpodium Zeeland: Mats Eilertsen

UITGESTELD (DATUM NOG NIET BEKEND)


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Deur € 15,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Beste Beestbezoeker!

Vanwege de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus gaan alle evenementen van 12 maart t/m 1 juni 2020 in 't Beest niet door. Zo ook dit concert. Voor de concerten worden zoveel mogelijk nieuwe data gezocht.

Heb je tickets gekocht voor dit concert? Dan ontvang je zo snel mogelijk per e-mail bericht van ons. Alvast bedankt voor jullie geduld en begrip!


Voor Mats Eilertsen is de contrabas meer dan een begeleidingsinstrument. In zijn trio gebruikt hij zowel klassieke- als experimentele technieken om een solide basis neer te zetten, waar subtiel op ingespeeld wordt door pianist Harmen Fraanje en drummer Thomas Strønen. Dit levert deels lyrische, deels atmosferische muziek op die anders klinkt dan men van een jazztrio verwacht.
Mats Eilertsen is een veelgevraagd contrabassist in zijn thuisland Noorwegen, maar heeft ook een speciale band met Nederland. Hij speelde in het Bimhuis in Amsterdam in de bands van Wolfert Brederode en Joost Lijbaart.
Met zijn Trio realiseerde hij begin 2019 het album And Then Comes the Night (op ECM Records). Prachtige muziek waarvan iedere luisteraar geniet.