...

MY BABY


Deur open 20:00
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Dit betreft het concert van My Baby dat al een aantal keren verplaatst was sinds oktober. Alle gekochte tickets zijn gewoon geldig gebleven. De tickets die in de tussentijd op verzoek zijn terugbetaald zijn uiteraard niet geldig.

Het lijkt alweer jaren geleden dat MY BABY in Goes stond.... en dat is het ook! Maar goed nieuws - de band komt weer en neemt een lading nieuwe songs mee. Muziek waar ze in de afgelopen twee jaar aan gewerkt hebben en die ze nu eindelijk op het podium ten gehore kunnen brengen.

Het Amsterdamse trio neemt je mee op een psychedelische reis door ruimte en tijd, waarbij ze je hypnotiseren met hun inheemse klanken. Zo stonden ze al op Lowlands en Glastonbury, mochten ze mee op tour met blueskoning Seasick Steve, wonnen een felbegeerde Edison voor hun tweede album 'Shamanaid' en ze speelden al concertzalen plat over de hele wereld.

Voor hun nieuwe liedjes hebben ze samengewerkt met o.a. de producer van de Chemical Brothers, dus dat belooft een dansbare, energieke avond.

Ten overvloede: dit is een 'sta'-concert.

Prijs: €23