...
zaterdag 05 februari

MY BABY


Deur open 20:00
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

**Mede op verzoek van de band wordt deze avond verplaatst naar zaterdag 05 februari. De band is genoodzaakt hun shows in Paradiso, De Oosterpoort en 't Beest naar latere data te verzetten in verband met de voortdurende onzekerheid omtrent de maatregelen, en de aard van eventuele versoepelingen die wel of niet toegepast gaan worden aan het eind van deze maand. Omdat die onzekerheid ook bij de zalen een aanzienlijke rol speelt bij de voorbereidingen en uitvoer van deze concerten, is in goed overleg met band en management besloten nieuwe data te vinden.


Voor 't Beest betekent dit dus een nieuwe datum op zaterdag 05 februari. We hopen dat we tegen die tijd weer op min of meer normale wijze concerten in de Nederlandse poppodia kunnen bezoeken - in dat geval gaat dit in ieder geval een spetterende avond worden!


Tickethouders zijn op de hoogte gebracht op dinsdag 07 september via een mail met daarin ook alle details over hun tickets. Mocht je niets hebben zien langs komen, kun je dan de spambox checken van het mailadres waarmee je je account hebt aangemaakt?


We hopen jullie allen te zien op zaterdagavond 05 februari :)**


Het lijkt alweer jaren geleden dat MY BABY in Goes stond.... en dat is het ook! Maar goed nieuws - de band komt weer en neemt een lading nieuwe songs mee. Muziek waar ze in de afgelopen twee jaar aan gewerkt hebben en die ze nu eindelijk op het podium ten gehore kunnen brengen.


Het Amsterdamse trio neemt je mee op een psychedelische reis door ruimte en tijd, waarbij ze je hypnotiseren met hun inheemse klanken. Zo stonden ze al op Lowlands en Glastonbury, mochten ze mee op tour met blueskoning Seasick Steve, wonnen een felbegeerde Edison voor hun tweede album 'Shamanaid' en ze speelden al concertzalen plat over de hele wereld.


Voor hun nieuwe liedjes hebben ze samengewerkt met o.a. de producer van de Chemical Brothers, dus dat belooft een dansbare, energieke avond.