...

Nels Andrews

AFGELAST


Deur open 20:00
Aanvang 20:30
Voorverkoop € 17,50
Deur € 17,50

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Het concert van Nels Andrews is helaas afgelast. Kaartkopers krijgen zsm bericht over de afhandeling van hun tickets!

'T BEEST BOUTIQUE is een serie met bijzondere concerten op verrassende locaties in Goes. Deze serie wordt georganiseerd door Podium 't Beest samen met Chris Tangelder. Dit vierde en laatste concert in de reeks is van singer-songwriter NELS ANDREWS en zal plaatsvinden in het Tropische Bos in het Omnium te Goes.

  • Let op:
  • Er zijn tickets te koop bij de ingang van het Tropische Bos in het Omnium, maar deze kunnen enkel contant worden betaald.

In de woestijn van New Mexico groeien de prachtigste dingen zo blijkt. Tussen de cactussen en de tumbleweeds vonden wij een oase aan muzikale pracht in de vorm van singer-songwriter NELS ANDREWS. Andrews heeft in zijn zoektocht naar een passend thuis al meerdere malen de Verenigde Staten over gereisd en zette o.a. voet aan de grond in Alaska waar hij in de havens werkte. In de bossen van South Dakota werkte hij een tijdje als boomplanter. Maar sinds het einde van de jaren negentig heeft hij in Albequerque, New Mexico zijn vaste woon- en verblijfplaats gevonden.

Hij begon zijn carrière als houtbewerker, maar nu besteed hij zijn talenten volledig aan het vervaardigen van zijn teksten geïnspireerd door de hoge en warme woestijnklimaat. Met een stem die rauw en warm tegelijk is, denk aan een kruising tussen Rod Picott en John Gorka, schrijft hij de prachtigste poëtische verhalen. Verhalen die de sfeer van de verlaten zanderige woestijnwegen ademen. Zijn liedjes gaan over de onopvallende schaduwrijke figuren in het duistere avondrood van het voormalige wilde westen. Zoals in het wonderschone “Jesse’s Mom” over een vrouw met wilde verlangens naar vrijheid en een zigeunerbestaan die haar lust bevredigd met een toevallig door de woestijnwind voorbij passerende zwarte Amerikaan.


Meer 't Beest Boutique-concerten:

> ZO 26 JAN | SAM BAKER, TROUWZAAL STADHUIS

> ZO 16 FEB | ELLA VAN POUCKE, TROUWZAAL STADHUIS

> ZO 8 MRT | VANWYCK, DE GOEDERENLOODS