...

Nick Oliveri

Death Acoustic Tour


Deur open 20:00
Aanvang 20:30
Voorverkoop € 18,50
Deur € 20,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Nick Oliveri is een Amerikaanse gitarist, bassist en zanger, maar vooral bekend als bassist van Kyuss, Queens of the Stone Age en Mondo Generator. Nu komt Oliveri met zijn eigen ‘Death Acoustic’ Tour! Verwacht een akoestische avond, met diverse covers van zijn favoriete nummers van zijn gelijknamige album. Gewapend met akoestische gitaar speelt hij nummers van Kyuss, Queens of The Stone Age, maar ook werk van minder bekendere bands als The Dwarves, Covers van Oliveri’s helden G.G. Allin en The Mistfits kunnen niet ontbreken.

Maar Oliveri is misschien het best bekend als bassist van Queens of the Stone Age tot 2004. Daarnaast levert hij regelmatig bijdragen aan de albums en tours van zijn vrienden, waaronder Winnebago Deal, Mark Lanegan Band, Masters of Reality, Turbonegro, Moistboyz alias Dickie Moist and the O.T.C., en The Knives.

“Death Acoustic is an intense but fun ride and the passion with which Nick Oliveri performs is utterly compelling. A show definitely not to be missed!” – Paul Grace

Als support neemt Nick solo artiest Kaj Arne Philipse aka CajunKaji mee. Deze, uit Bergen op Zoom afkomstige, gitarist en zanger heeft voormalig gespeeld in de Band Smoke en hij heeft nu zijn eigen solo project. In de tijd van Smoke stond hij in het voorprogramma van the Cold Stares en heeft ook mee gedaan aan de T-strijd in Gebouw-T.
Hij speelt een combinatie van Delta Blues, Country, Grunge en Hardrock op zijn vertrouwde Resonator Gitaar die de swamp mud door de hele zaal laat resoneren. Get ready for, CajunKaji the spice of the Swampy South!