...

Oluwa

Enjoy the sounds of Africa


Deur open 21:00
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Zet je schrap voor een onvergetelijke avond vol opwindende ervaringen en betoverende culturele ontdekkingen, want Oluwa keert terug naar 't Beest op zaterdag 23 september!

Stap binnen in een wereld waar Afrika en de rest van de wereld elkaar ontmoeten en laat je verrassen door een spektakel dat alle zintuigen prikkelt. Oluwa is niet zomaar een evenement, het is een bruisende viering van de diversiteit en schoonheid van de Afrikaanse cultuur, recht hier bij ons.

Van meeslepende ritmes tot kleurrijke tradities, Oluwa neemt je mee op een reis door de diepe wortels van Afrika. Geniet van de opzwepende muziek die je hart laat dansen en voel de warmte van de gemeenschap terwijl je nieuwe vrienden ontmoet.

Of je nu al bekend bent met de Afrikaanse cultuur of dit je eerste kennismaking is, Oluwa belooft een avond vol verwondering en verbinding. Dus verzamel je vrienden, familie en iedereen die openstaat voor een buitengewone ervaring. Samen zullen we de grenzen tussen culturen doorbreken en de magie van Afrikaanse invloeden omarmen.

Mis het niet - noteer 23 september in je agenda en bereid je voor om deel uit te maken van iets groots. Oluwa | Waar Afrika samenkomt met de wereld. We kunnen niet wachten om deze onvergetelijke reis met jou te delen! 🌟

Tickets: presale start op maandag 28 augustus om 19:00!