...
zaterdag 17 april

PEER

+ Marith van Beek


Deur open 19:30
Aanvang 20:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Komt u alleen en wilt u apart zitten --> koop een 1-persoonsticket
Komt u samen en wilt u naast elkaar zitten --> koop één 2-persoonsticket
U kunt maximaal met twee personen naast elkaar zitten.

Spelen in het Verenigd Koninkrijk, Azië en op Concert at Sea. Sessies bij NPO Radio 2, 3FM en een optreden in De Wereld Draait Door. Plaatsingen in de Japanse NetFlix serie Terrace House en reclamecampagnes van Mercedes en FILA. Het is slechts een kleine greep uit de eerste jaren van PEER. De energieke Alternative Rock band bracht in 2019 het debuutalbum Laughing About It is Far More Exciting uit en presenteerde de plaat in een uitverkochte Paradiso bovenzaal. Dit alles is slechts het begin, nieuw materiaal is namelijk alweer onderweg. Hiervoor werkte de band samen met Mario Goossens (Triggerfinger) en lieten ze zich inspireren door artiesten als Nothing But Thieves.

PEER
Gijs Teuwsen – vocalen / gitaar
Brian van Es - bas
Renzo Rijn – drums
Jesper de Jonge – gitaar

PEER nodigden de Middelburgse singer-songwriter Marith van Beek uit om de avond te openen. Marith vertegenwoordigde Zeeland bij de Kunstbende Finale in 2018, stond op EEF was deelnemer bij Popaanzee Popsport 2019. Met haar rustgevende, singer-songwriter muziek en haar kwetsbare stem deed ze inmiddels veel live-ervaring op in de hele regio.

Dit concert is verplaatst van zaterdag 23 januari ivm de aanhoudende lockdown. Alle inmiddels aangeschafte tickets blijven geldig. Tickethouders zijn op 19 januari ingelicht over de nieuwe datum. Mocht je deze mail (nog) niet gezien hebben, check dan aub de spambox of de mail daar is terecht gekomen?