...
zaterdag 17 april

PEER

WORDT VERPLAATST


Deur open 19:30
Aanvang 20:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Komt u alleen en wilt u apart zitten --> koop een 1-persoonsticket
Komt u samen en wilt u naast elkaar zitten --> koop één 2-persoonsticket
U kunt maximaal met twee personen naast elkaar zitten.

Dit concert is al meerdere keren verplaatst. Gekochte tickets blijven geldig en wij houden ticketkopers per mail op de hoogte van nieuwe data. Mocht u geen mail hebben ontvangen check dan ook uw spam-inbox of stuur een mail naar info@tbeest.nl.

Spelen in het Verenigd Koninkrijk, Azië en op Concert at Sea. Sessies bij NPO Radio 2, 3FM en een optreden in De Wereld Draait Door. Plaatsingen in de Japanse NetFlix serie Terrace House en reclamecampagnes van Mercedes en FILA. Het is slechts een kleine greep uit de eerste jaren van PEER. De energieke Alternative Rock band bracht in 2019 het debuutalbum Laughing About It is Far More Exciting uit en presenteerde de plaat in een uitverkochte Paradiso bovenzaal. Dit alles is slechts het begin, nieuw materiaal is namelijk alweer onderweg. Hiervoor werkte de band samen met Mario Goossens (Triggerfinger) en lieten ze zich inspireren door artiesten als Nothing But Thieves.

PEER
Gijs Teuwsen – vocalen / gitaar
Brian van Es - bas
Renzo Rijn – drums
Jesper de Jonge – gitaar

PEER nodigden de Middelburgse singer-songwriter Marith van Beek uit om de avond te openen. Marith vertegenwoordigde Zeeland bij de Kunstbende Finale in 2018, stond op EEF was deelnemer bij Popaanzee Popsport 2019. Met haar rustgevende, singer-songwriter muziek en haar kwetsbare stem deed ze inmiddels veel live-ervaring op in de hele regio.