...

Popaanzee Kickstart | Host: Alta Luna


Deur open 19:30
Aanvang 20:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Regionale samenwerking
Popaanzee heeft als doel muzikanten verder te helpen in hun ontwikkeling. Popaanzee heeft op ieder niveau wat te bieden en Popaanzee Kickstart vormt de basis. Popaanzee Kickstart is meer dan alleen een kweekvijver voor nieuw muzikaal talent; het is óók een springplank naar al die mooie muzikale initiatieven die Zeeland rijk is. Daarom werkt Popaanzee niet alleen samen met het Goese poppodium. Ook bandcompetitie Spectra en de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Oosterschelderegio en Gemeente Borsele zijn bij het project betrokken.

Faciliteiten
Iedere laatste woensdagavond van de maand staan de deuren van 't Beest tussen 19.30 en 21.30 uur open voor jonge muzikanten. Elke maand is er een andere Zeeuwse band te gast. Zij begeleiden de avond, de jamsessie en helpen muzikanten op weg. Ook jongeren die (nog) geen muziekinstrument spelen zijn welkom.

Iedereen die meer wil met muziek, andere muzikanten wil ontmoeten, samen muziek wil maken, alvast wil oefenen voor deelname bij Spectra, of gewoon nieuwsgierig is, is welkom. Locatie: Podium ’t Beest, Beestenmarkt 3 in Goes.

Host: Alta Luna
Alta Luna is een Indierockband uit Middelburg. Deze groep van vijf vrienden zijn gemakkelijk te herkennen aan hun melancholische geluid, stuwende drums en eerlijke teksten. Als je van The National, The War On Drugs of Inhaler houdt, ligt Alta Luna zeker in je straatje. Met hun single ‘The Chain’ uit 2021 wisten zij zich bekend te maken bij het Zeeuwse publiek en al gauw stonden ze op verschillende festivals in de provincie. Met vriend en producer Marien Dorleijn (MOSS, Opera Alaska) werkten zij aan hun nieuwe steeds meer eigen wordende sound en dit jaar brengen zij een reeks nieuwe singles uit.