...
zaterdag 15 april

Popmonument

Met o.a. Blackbird, WIES, Paceshifters, Cloud Cafe, Lionstorm en Mood Bored


Deur open 19:00
Aanvang 20:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

In samenwerking met Erfgoed Zeeland en Popmonument, haalt Podium 't Beest de eerste editie van dit monumenten-muziekfestival naar Goes! Op zaterdag 15 april 2023 kan je o.a. deze artiesten zien optreden in de mooiste monumenten van de stad: Blackbird, Nana Adjoa, *Woordstuntelaar, All dogs go to heaven, WIES, Paceshifters, Cloud Cafe, LIONSTORM en Mood Bored.

> Tickets koop je via www.popmonument.nl

POPMONUMENT
PopMonument is het reizende festival wat popmuziek verbindt met erfgoed. Nadat het afgelopen jaren Veere (2021 en 2022) en Middelburg (2022) uitverkocht, wordt Goes op zaterdag 15 april 2023 de derde Zeeuwse stad. Op deze avond presenteert PopMonument in samenwerking met Podium ’t Beest en Erfgoed Zeeland vanaf 20:00 uur een breed programma met optredens, kunst en muziek door het centrum. De eerste namen zijn bekend én de kaartverkoop is gestart!

DE LINE-UP
Het populaire WIES, een Amsterdamse poptrio, is één van de grote namen op de poster. Ook rockband Paceshifters komt naar Goes nadat ze begin dit jaar als begeleidingsband van Wolfmother fungeerde.

Blackbird, de populaire singer-songwriter bekend van o.a. hitsingles ‘Lost In The Middle’ & ‘Tell Your Mama’, is één van de headliners van het festival. Nederlands-Ghanese artiest Nana Adjoa bracht in 2020 haar debuut Big Dreaming Ants uit waarmee ze nationaal én internationaal veel indruk maakte.

Dunya Heijt, ook wel bekend als de Woordstuntelaar, maakt voor PopMonument Goes een unieke spoken word voordracht. All dogs go to heaven brengt met zijn wortels in de punkscene rauwe
akoestische emo-indiefolkliedjes.

Het rijtje wordt afgesloten met queer rapduo LIONSTORM, indierockbands Cloud Cafe en Mood Bored. Mood Bored speelde tijdens hun Popronde-avontuur alle podia plat en daarmee een mooie aanvulling op de line-up.

KAARTVERKOOP VIA POPMONUMENT.NL
De kaartverkoop voor PopMonument is vandaag gestart via www.popmonument.nl. Een kaartje kost € 34,50 inclusief servicekosten. Voor PopMonument koop je één kaartje waarmee je toegang hebt tot alle concerten in alle monumenten. Vanwege de beperkte capaciteit van de locaties zijn er slechts 400 kaarten beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

> www.popmonument.nl