...

Popronde pre-party

Met GAVRAN + VULVA


Deur open 20:30
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Popronde gaat toch op tour dit najaar! Van 12 september tot 28 november trekken alle bands van de popronde langs de Nederlandse podia, onder het mom van 'De Popronde Poppodium Pre-party'. Poprondeshows in verschillende poppodia in Nederland, ongeacht in welke regio of plaats.

op zaterdag 26 september verwelkomd Podium 't Beest twee Rotterdamse bands:

GAVRAN (metal)
Gavran is een Doom/Sludge trio met Jamie Kobić (Drums/Vocalen), Freek van Rooyen (Gitaar) en Ritsaart Vetter (Bas). De band komt uit Rotterdam, en het geluid van de band komt uit de zwaarste hoeken van het genre. Met inspiratiebronnen als Amenra, YOB en Neurosis is het geluid van de band loodzwaar, atmosferisch en zeer emotioneel.

VULVA (stonerrock/noise)
Duo uit Rotterdam die met hun luide en rauwe combo van bas, drums, wat geschreeuw en gegil je aan het denken en bewegen zetten. Met nummers als Kill The Baby en We Only Fuck So You Can Cum hebben ze o.a. als voorprogramma van Pussy Riot in Tivoli gespeeld.

Wegens de covid-maatregelen is er beperkt plaats in de podia dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Kom je samen? Koop een 2-persoonsticket!
Kies bij je ticket of je met 1- of 2-personen komt. Voor een 2-persoonsticket hoef je niet uit hetzelfde huishouden te komen. Dus kom je samen met vrienden? Koop dan dat 2-persoonsticket en zit samen aan een 2-persoonstafel.