...

Psychonaut + RONKER


Deur open 20:00
Aanvang 20:30
Voorverkoop € 15,00
Deur € 16,50

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Beest-programmeur Marianne zag PSYCHONAUT op Eurosonic Noorderslag en verklaarde het de beste show van de hele festivalweek!

Psychonaut is een driekoppige band uit Mechelen (BE) die een muur van geluid opbouwt met 70’s hardrock (denk aan Pink Floyd en Led Zeppelin), modernere (post)metal invloeden (Tool & Amenra) en sludge a la early 00's Mastodon als bouwstenen. Hun laatste wapenfeit ‘Violate Consensus Reality’ (2022) is het resultaat van hun brute compromisloze sound waarin hun psychedelische inborst fantastisch tot hun recht komt. Een Beestachtig goede avond gegarandeerd!

Psychonaut is:
Stefan De Graef – guitar/vocals
Thomas Michiels – bass/vocals
Harm Peters – drums

Voor fans van Mastodon, Russian Circles, TOOL, Gojira, The Ocean, Pelican, Hypno5e, Cult of Luna

Net als het leven anno 2022 slaat RONKER droog op uw bakkes. Omdat het leven al complex genoeg is, gaat RONKER als band op zoek naar de zwaarte in simpliciteit. Met één been diep geworteld in het gitaargeweld uit de nineties en het andere verstrengeld in de galm van de jaren 80, balanceert de band bewust op de rand van uitersten. Blackened post-punkgaze voor Nine Inch Nails fans, of gewoon indie metal?

RONKER is vooral een band die je live moet zien; waar de waas van feedback over het geweld raast. Weinig zever, veel zweet.