...
zaterdag 17 december

Ronnie James Dio Memorial Concert


Deur open 20:30
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Helaas, vanwege de meest recente maatregelen waren band, boeker en Beest toch weer genoodzaakt een nieuwe datum te vinden voor het Ronnie James Dio Memorial Concert. Deze is gevonden in zaterdag 17 december 2022. Alle tickethouders zijn inmiddels op de hoogte gesteld van de nieuw datum, en van alle details omtrent hun tickets. Deze mail is op 06-12-21 naar het mailadres gestuurd waarmee je je tickets kocht. Mocht je geen mail langs hebben zien komen, check dan ook het spamfilter van het mailadres waarmee je je tickets kocht?


**Ronnie James Dio - The Memorial Concert

met bandleden van Within Temptation, Ayreon, Blind Guardian, VUUR, Stream of Passion, Praying Mantis, Focus en Textures **


De top van de Nederlandse hardrock en metal slaat de handen ineen om Ronnie James Dio een passend eerbetoon te geven. Op 16 mei 2020 was het alweer tien jaar geleden, dat de kleine man met de grootse stem ons is ontvallen. Tijdens The Memorial Concert worden alle fases van zijn carrière belicht. Reken dus op veel klassiekers van Rainbow, Black Sabbath en de band Dio, maar er zullen ook verrassende keuzes worden gemaakt uit het omvangrijke repertoire waaraan Ronnie James Dio zijn stem heeft geleend.


De sterbezetting tijdens deze speciale avond bestaat uit de vocalisten John JayCee Cuijpers (Ayreon, Praying Mantis) en Lisette van den Berg (Scarlet Stories, Ayreon), gitarist Ruud Jolie en toetsenist Martijn Spierenburg (beiden van Within Temptation), de van oorsprong hardrock gitarist Menno Gootjes (Focus, Black Nazareth), bassist Johan van Stratum (Blind Guardian, Ayreon, VUUR, The Gentle Storm, Stream of Passion) en drummer Stef Broks (Textures).


Long Live Rock ‘n’ Roll… Long Live Ronnie James Dio!