...

Roosbeef

TESTPILOT


Deur open 19:00
Aanvang 19:45

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Lees aub het VOLLEDIGE verhaal hieronder!

Kom je alleen en wil je apart zitten --> koop een 1-persoonsticket
Kom je samen en wil je naast elkaar zitten --> koop een 2-persoonsticket
Je kunt maximaal met twee personen naast elkaar zitten.

Let op! Dit concert is onderdeel van de landelijke testpilot waaraan Podium 't Beest deelneemt. Daardoor kan je dit concert alléén bezoeken op vertoon van een negatieve coronatest. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hieronder. De kaartverkoop voor dit event start donderdag 8 april om 10:00 uur.

Al sinds haar volstrekt unieke debuutalbum Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten (2008) slaagt de Nederlandse singer-songwriter Roos Rebergen erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden, en andersom. Na twee jaar in Kentucky tussen de bluegrass geleefd te hebben is ze terug met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont. Met ‘Lucky’ — het vierde studioalbum van Roosbeef — is terugkomen voor Roos ook thuiskomen. Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op ‘Lucky’ een weerklank vinden.

Intussen belandde Roos in Antwerpen. Ze raapte haar band terug bijeen, met als nieuwe aanwinst Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly), maar nog altijd met Tim van Oosten (Het Zesde Metaal) op drums en Tom Pintens (Zita Swoon, Het Zesde Metaal) op gitaar en keys. Met het ongelofelijke vakmanschap van de band is het resultaat niet mals.

‘Lucky’ snijdt diagonaal door de ziel en heeft vele facetten.

De kaartverkoop start donderdag 8 april om 10.00 uur. Er zijn een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar. Let op: om toegang te krijgen tot dit concert moet je een negatieve testuitslag (binnen 40 uur voor het evenement) laten zien. Maak je afspraak enkel via www.testenvoortoegang.nl.

PILOT ‘TESTEN VOOR TOEGANG’
Podium 't Beest doet mee met de pilot ‘Testen voor Toegang’. Op 22, 23 en 24 april openen wij voor 3 evenementen onze deuren en daar is dit evenement er één van. Hoe gaat dat in zijn werk?
+ Tijdens deze pilot evenementen krijg je toegang tot 't Beest wanneer je een negatieve testuitslag laat zien.
+ Deze testuitslag moet je maximaal 40 uur voor het evenement hebt verkregen.
+ Een gratis sneltestafspraak kun je enkel via de website www.testenvoortoegang.nl regelen.
+ Je ontvangt na de sneltest de uitslag binnen een uur.
+ Ben je negatief getest? Zet je uitslag in de CoronaCheck-app en laat deze zien als digitaal testbewijs.
+ Neem je testbewijs mee naar 't Beest en laat het bij de ingang scannen door één van onze medewerkers, naast je concertticket natuurlijk!
+ Het corona-protocol blijft wel gehandhaafd, dus ook de 1,5 meter. Alle concerten zijn seated.