...

Save the Date: Coming Out Dag 2021


Deur open 13:30
Aanvang 14:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Het is bijna oktober en dat kan maar één ding betekenen: Coming Out Dag zit er weer aan te komen. Dit jaar zal er daarom door LHBT Netwerk Zeeland en ADB Zeeland een mooi programma opgesteld worden om dit te vieren. Omdat het ook alweer bijna twee jaar geleden is, zal er dit jaar ook de Zeeuwse Parel uitgereikt worden. Meer informatie daarover volgt binnenkort!


Op maandag 11 oktober zal er in Podium 't Beest in Goes een divers programma gepresenteerd worden. Het thema dit jaar is Inside Out en als speciale gast is Ellie Lust aanwezig. In de middag is er hybride programma voor professionals en vrijwilligers binnen de zorg en welzijn, onderwijs en bedrijven.


In de avond is er fysiek programma aanwezig met een livestream waarbij ook de winnaar van de Zeeuwse Parel bekend gemaakt zal worden. Iedereen is daarbij van harte welkom.


Wil je meer informatie over deze dag? Bekijk dan het onderstaand programma:


Programma Coming Out Dag 2021


Aanmelden kan door HIER te klikken!


't Beest volgt de nieuwe richtlijnen die gelden vanaf 25 september. Als bezoeker heb je een coronatoegangsbewijs nodig naast je ticket. Dit bewijs kun je laten zien aan de deur via de Coronacheck-app of op een uitgeprinte versie. Ga naar onze info- pagina tbeest.nl/info of www.coronacheck.nl voor meer info. Vergeet ook je ID niet mee te nemen.