...
zaterdag 09 oktober

Stevie Ray Vaughan Undercover


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 15,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De in 2020 alweer 30 jaar geleden tragisch om het leven gekomen Texaanse gitarist/zanger Stevie Ray Vaughan en zijn band Double Trouble staan voor dampende blues en zware shuffles vol vuige gitaarsolo’s, beukende drums, een scheurende Hammond en smekende zang. Dat is precies waar de leden van Stevie Ray Vaughan Undercover van houden, dus stelden ze een band samen waarmee het fantastische repertoire van ‘SRV’ gevierd wordt. Denk aan ‘Pride And Joy’, ‘Cold Shot’, ‘Tightrope’, ‘Texas Flood’, ‘Scuttle Buttin’ en vele andere klassiekers, gespeeld door een retestrakke band in een topbezetting met een grenzeloze liefde voor de songs van deze blueslegende.

Stevie Ray Vaughan Undercover:
Rob Winter (Robby Valentine, Kayak) - Gitaar
Ruben Mulder (Roadhouse, Captain Darlin’) - Hammond
Rick Nieuwenhuizen (Johnny Laporte, Ruben Hoeke) - Bas
Fokke de Jong (King of the World, Normaal) - Drums
Martin van der Starre (Woodstock the Story, Symfo Classics) - Zang

In goed overleg met de band is besloten dit concert te verplaatsen van de oorsponkelijke datum van 26 februari naar het najaar. We hopen dat we op zaterdag 09 oktober samen met jullie en Stevie Ray Vaughan Undercover het dak van 't Beest af kunnen rocken!

Alle gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor dit concert. Tickethouders zijn inmiddels op de hoogte gebracht via email. Daariin ook alle details over eventuele refunds. Deze mail is verzonden op 28-01-21. Mocht je 'm niet langs hebben zien komen, check dan aub de spambox van het mailadres waarmee je je Beest-account hebt aangemaakt?