...
zondag 31 maart

Sunday Special: The Courettes


Deur open 15:30
Aanvang 16:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

BACK! ON STAGE! IN MONO! IN PERSON!

The Courettes is een Braziliaans/Deens garagepunk duo met precies het geluid dat ervoor zorgt dat mensen zelf ook zo'n bandje willen beginnen. Het album Back In Mono blies de rock 'n'roll wereld omver met de perfecte mix van garage rock en 60's girl pop, behaaglijk gewikkeld in een Spectoresque Wall Of Sound. Back In Mono kreeg laaiend enthousiaste recensies in muziekbladen over de hele wereld, van Mojo to Classic Rock, en van Record Collector tot Shindig en Rolling Stone. De band is sindsdien constant aan het touren en deden al meer dan 300 shows wereldwijd - en ondertussen brachten ook nog eens het vervolgalbum Back in Mono B-Sides & Outtakes uit.

In het voorjaar komt de band naar Europa om het volledige Back In Mono album integraal te spelen, aangevuld met nieuwe tracks en een aantal nog nooit live gespeelde nummers. 'Matching the garage rock ferocity of The Sonics to prime early 60s girl group, the band’s output is utterly feral in the most addictive possible way. Reminiscent of The Ronettes given a Ramones style overhaul'. We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen!

Weer zo'n leuke zondagmiddagspecial!

Early bird tickets zijn alleen online te koop voor € 10 tot 1 januari 2024 13:00. Daarna is de prijs 12,50. De deurprijs is € 15.