...

Temple Fang

+ RRRags


Deur open 20:30
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De voorverkoop van dit concert stopt om 19:30. Vanaf 20:30 zijn er aan de deur nog zeker kaarten verkrijgbaar!

Tijdschema:
20:30 Doors
21:00 RRRags
22:00 Temple Fang

Het vierkoppige spacerockmonster TEMPLE FANG heeft in korte tijd een gigantische live-reputatie opgebouwd. Als je uberhaupt zoiets al voor elkaar krijgt gebeurt dat meestal met ondersteuning van een paar studio-releases, maar gezegend met een gezonde afkeer van conventies en dogma's trekt Temple Fang een volledig eigen koers. Met slechts één in eigen beheer uitgebrachte liveplaat op zak liet de band al een verzengend visitekaartje achter op festivals als Roadburn, Sonic Whip en Desertfest, en er bleek een pandemie voor nodig om de band vooralsnog tegen te houden om in één ruk door te stoten naar wereldwijdere sferen.

Middenin alle lockdowns bracht de band vorig jaar het half live/half studio-album Fang Temple uit, waarmee de zegetocht langs de zalen hopelijk snel voortgezet kan worden.
'Heavy yet elegant, ecstatically rocking and intensely psychedelic, Temple Fang is an ever changing beast that rarely stays in one place for very long, never rehashing old material but always focussing on exploring and developing fresh stuff'.
Longform rock voor fans van The Grateful Dead, Motorpsycho, Hendrix en Coltrane.

Het drietal RRRAGS stond al langere tijd op de verlanglijst van 't Beest. Een bloedhete show op Roadburn '18 maakte ons opmerkzaam, en twee lp's verder is het eindelijk de beurt aan Zeeland om kennis te maken met de band van gitarist Ron van Herpen, drummer/zanger Rob Martin en bassist Rob Zim. Met recht één van Nederlands' onvervalste en authentieke gitaarhelden is Van Herpen natuurlijk bekend van oa The Devil's Blood, en Martin was ook al eerder in 't Beest te gast met het Antwerpse Bliksem. We rekenen op een donderend weerzien!

Prijs: €17