...

Teus Nobel Liberty Group

ism MuziekPodium Zeeland


Deur open 20:00
Aanvang 20:30

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Komt u alleen en wilt u apart zitten --> koop een 1-persoonsticket
Komt u samen en wilt u naast elkaar zitten --> koop één 2-persoonsticket
U kunt maximaal met twee personen naast elkaar zitten.

Zij die houden van heerlijke improvisaties en technische hoogstandjes mogen een optreden van The Nobel Liberty Group niet missen. Met inmiddels concerten in meer dan 20 landen op zijn palmares, verdeeld over alle 5 werelddelen, kan de trompettist Teus Nobel zonder twijfel een jazz artiest van internationale allure genoemd worden. De lijst van artiesten waar hij in het verleden mee optrad, is even divers als omvangrijk: Hans Dulfer, Kyteman, Frank McComb, Trijntje Oosterhuis en het Jazzorchestra of the Concertgebouw.
Sinds 2012 brengt Teus Nobel ook albums onder eigen naam uit. Na Flow (2012), Legacy (2014) en Social Music (2016), kwam in het voorjaar van 2019 het album Journey Of Man uit. De rode draad die door het album loopt, is de oorsprong van onze mensheid, naar aanleiding van het gelijknamige DNA-onderzoek van geneticus Spencer Wells.

Het akoestische kwartet: de Teus Nobel - Liberty Group bestaat uit Teus Nobel (trompet/flugelhorn), Alexander van Popta (piano), Jeroen Vierdag (contrabas) en Tuur Moens (drums).
Het kwartet komt met Journey Of Man nu naar Goes. Mis het niet.

Vriendelijk verzoek aan de donateurs van MuziekPodium Zeeland om op de avond zelf bij de entreekassa van 't Beest zowel ticket als donateurspas ter verificatie te overleggen