...

The Big Lebowski 25

Ethan & Joel Coen, 1998, USA, 117 minuten


Deur open 19:30
Aanvang 20:00
Voorverkoop € 9,50
Deur € 9,50

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat de 90's culthit The Big Lebowski in première ging in Nederland. Dat is een mooie reden de film nog eens terug te halen op het grote doek!

Jeffrey Lebowski, die bij voorkeur en doorgaans 'The Dude' genoemd wordt, krijgt bezoek van twee onbehouwen en niet al te snuggere mannen die hem hardhandig vragen waar 'het geld' is. Ze denken dat hij de miljonair is met diezelfde naam, en wiens jonge vrouw grote schulden heeft; ze urineren zelfs op zijn zeer geliefde tapijt! Hij besluit de miljonair Lebowski op te zoeken om geld te los te peuteren voor een nieuw tapijt, maar dat heeft vergaande gevolgen...

Kenners weten het: in The Big Lebowski spelen bowlen en bowlingbanen een grote rol. Speciaal voor deze jubileumvoorstelling heeft 1995 wereldkampioen bowlen Erwin Groen kortingsbonnen voor zijn Bowling Goes beschikbaar gesteld voor de eerste 40 bezoekers die vanavond binnenkomen!

FULL DUDE OUTFIT = VOOR €2,50 NAAR BINNEN

En alsof dat nog niet genoeg is krijgen mensen die in full Dude-outfit (kamerjas en slippers!) komen, een Special Dude Discount en hoeven zo slechts € 2,50 te betalen! Let op, deze korting is alleen aan de zaal te krijgen, hier kun je geen ticket vooraf voor kopen.