...
wo 19 sep
Aanvang 13:30
vr 21 sep
Aanvang 13:30
wo 26 sep
Aanvang 13:30

The Bookshop - matinee

Isabel Coixet, UK, 2017, 113 minDe voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

In de verfilming van Penelope Fitzgeralds De Boekhandel besluit weduwe Florence Green (Emily Mortimer o.a. The Party, Hugo, Shutter Island) haar leven weer op te pakken door een boekwinkel te openen. Ze is een krachtige vrouw die haar dromen najaagt, maar eind jaren vijftig in het Britse kustplaatsje doet haar winkel meer stof opwaaien dan verwacht. Onder leiding van de welgestelde Violet Gamart (Patricia Clarkson o.a. The Party, House Of Cards, Maze Runner) en haar man wordt Penelope door haar dorpsgenoten op slinkse wijze tegen gewerkt. Toch vindt ze steun bij de mysterieuze Mr. Brundish (Bill Nighy o.a. Love Actually, The (Second) Best Exotic Marigold Hotel) die vindt dat het stadje wel toe is aan wat verandering...

Schrijfster Penelope Fitzgerald won de Booker Prize en de waardering voor haar werk beleeft tegenwoordig een grote opleving. Deze boekverfilming van regisseur Isabel Coixet is een groot succes in Spanje waar de film 3 Goyas (Spaanse Oscars) won voor Beste Film, Beste Regie en Beste Scenario. The Bookshop won de Prijs voor Beste Boekverfilming van het jaar op de Frankfurter Bookfair.

AL

Gaat u vaak naar de film? Koop een Film-strippenkaart!
Voor de regelmatige filmganger of om cadeau te geven introduceert 't Beest de strippenkaart! Met het aanschaffen van de 5-strippenkaart (€ 35) of 10-strippenkaart (€ 70) ga je voordeliger naar films en word je op de hoogte gehouden van het laatste filmnieuws. Je koopt de strippenkaart online.

> klik hier voor meer info over de kaart en koop hem online