...
za 18 nov
Aanvang 19:15

The Broken Circle Breakdown

Felix van Groeningen, 2012, BE, 111 min


Deur open 18:30
Aanvang 19:15

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

'The Broken Circle Breakdown' vertelt de intense love story tussen Elise (28) en Didier (36). Zij heeft haar eigen tattooshop, hij is een Vlaamse cowboy die banjo speelt in een bandje. Het is liefde op het eerste gezicht... al zijn de verschillen groot. Water en vuur, totaal verschillend maar toch perfect verenigbaar. De geboorte van dochtertje Maybelle maakt hun geluk compleet. Tot het noodlot toeslaat en Maybelle ernstig ziek wordt. Didier verliest zich in woede, Elise zoekt troost.

Na de film volgt in de concertzaal van 't Beest een optreden van Gee Willikers and The Great Googley Moogley. Dit achtkoppige bluegrass ensemble uit Dordrecht laat de volledige soundtrack van The Broken Circle Breakdown herleven op een mooie avond vol gloedvolle bluegrass,

Je kunt op deze pagina tickets kopen om alleen de film te zien, of voor een meerprijs een ticket voor zowel de film als het concert.

Je kunt er óók voor kiezen alleen het concert te bezoeken. In dat geval willen we je vragen even te navigeren naar de aankondiging van het concert, en daar een ticket voor alleen de show te kopen:
https://tbeest.nl/programma/the-broken-circle-breakdown-project