...

Goese Filmdagen: The Broken Circle Breakdown - UITVERKOCHT

Felix van Groeningen, 2012, BE, 111 min


Deur open 18:30
Aanvang 19:15

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

TICKETS VOOR DE FILMVOORSTELLING ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT. TICKETS VOOR ALLEEN HET CONCERT ZIJN NOG WEL VERKRIJGBAAR ONLINE EN VANAVOND AAN DE ENTREEKASSA.

Als je alleen het concert wilt bezoeken, willen we je vragen even te navigeren naar de aankondiging van het concert, en daar een ticket voor alleen het concert te kopen:*

https://tbeest.nl/programma/the-broken-circle-breakdown-project

Didier en Elise zijn verliefd en beginnen halsoverkop een relatie. Ze gaan in zijn caravan wonen, naast een bouwvallig huis dat Didier gaat restaureren. Op een dag blijkt Elise zwanger te zijn, terwijl ze het samen nooit over kinderen hebben gehad. Een probleem is het niet. Alles verandert als Maybelle, hun dochtertje, ziek wordt. Dan stort hun leven in.

De film zit knap in elkaar. Van Groeningen onderbreekt constant de loop van zijn eigen verhaal. Zodra de tragiek van een situatie tot de toeschouwer doordringt, is er alweer iets moois om door verleid en meegenomen te worden. Niet alleen de tijdssprongen zorgen voor afleiding. De bluegrassmuziek die inspeelt op de emoties, maakt de film bitterzoet.

Na de film volgt in de concertzaal van 't Beest een optreden van Gee Willikers and The Great Googley Moogley. Dit achtkoppige bluegrass ensemble uit Dordrecht laat de volledige soundtrack van The Broken Circle Breakdown herleven op een mooie avond vol gloedvolle bluegrass!

Deze voorstelling heeft géén pauze

Let op: de Cineville-pas is helaas niet geldig bij deze voorstelling.

DOWNLOAD HIER DE DIGITALE VERSIE VAN DE GOESE FILMDAGEN-FOLDER ZOALS DEZE OP VEEL PLAATSEN IN GOES IS VERSPREID