...
zaterdag 18 november

The Broken Circle Breakdown Project

Gee Willikers and The Great Googley Moogley


Deur open 20:30
Aanvang 21:15

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Op deze pagina kun je een ticket kopen voor enkel het concert.
Op de aankondigingspagina van de film kun je een ticket kopen voor enkel de film, óf een combinatie-ticket voor film én concert:
https://tbeest.nl/programma/the-broken-circle-breakdown

Ontdek de opwindende klanken van de bluegrass-muziek, gebracht door een gepassioneerde band! Ze zijn klaar om de soundtrack van de geliefde film "The Broken Circle Breakdown" nieuw leven in te blazen en het publiek te betoveren. De band is een meester in het creëren van een sfeer die recht uit het diepste van het hart komt. Met instrumentale vaardigheden en krachtige vocale harmonieën weten ze het publiek keer op keer te raken en mee te slepen in een muzikale reis vol emotie en energie.

Laat de soundtrack van "De Broken Circle Breakdown" herleven en geniet van de unieke magie van bluegrass. Mis deze kans niet! Daarbij…, de recette van de kaartverkoop is voor KiKa. Naast een rijk avondje uit steunen we met elkaar dus ook dit goede doel! https://www.kika.nl

Gee Willikers and The Great Googley Moogley:

Diep geworteld in het culturele hart van Dordrecht, is daar een sprankelend bluegrass fenomeen dat het publiek betovert. Met het tijdloze tokkelen van banjoklanken, de weergalmende melodieën van de mandoline, de ritmische klanken van de gitaar en de aardse pulsaties van de bas, vangt deze traditionele bluegrassband de essentie van het genre, terwijl ze er hun eigen unieke spirit aan toevoegen.
Vijf jaar geleden bundelden de leden van dit meeslepende bluegrass ensemble hun krachten voor een muzikale reis die genres overspande en generaties verbond. Verenigd door hun passie voor authentieke rootsmuziek vonden ze hun roeping in de complexe harmonieën en voetstampende ritmes van bluegrass. Puttend uit de rijke erfenis van traditionele bluegrassdeuntjes, vermengen ze moeiteloos de smaken van moderniteit, wat leidt tot een geluid dat zowel vertrouwd als verfrissend is.
De banjo, met zijn kenmerkende twinkel, fungeert als de drijvende kracht achter het geluid van de band en roept beelden op van uitgestrekte landschappen en eindeloze snelwegen. Als aanvulling op de magie van de banjo, weeft de mandoline ingewikkelde patronen die lagen van textuur en diepte toevoegen aan hun optredens. De gitaar, met zijn veelzijdige stem, leidt de melodieën met finesse, terwijl de bas het ensemble verankert en zorgt voor een solide basis voor hun harmonieuze verkenningen.
Hun repertoire is een tapijt geweven van de draden van traditie en vernieuwing. Van opzwepende uitvoeringen van geliefde traditionele klassiekers tot hedendaagse bluegrass, navigeert deze band moeiteloos tussen tijdperken en nodigt luisteraars van alle leeftijden uit om deel te nemen aan hun muzikale viering. Of het nu een levendig festivalpodium is of een intieme akoestische sessie, hun optredens stralen een energie uit die aanstekelijk is en het onmogelijk maakt om stil te zitten.