...
woensdag 30 juni

The Kik

VERPLAATST: VAN 29 JAN > 30 JUNI!


Deur open 20:00
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 19,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Beste Beestbezoeker!

Voor het concert van The Kik is in overleg met de band toch weer een nieuwe datum gevonden. Na eerdere verplaatsingen van maart naar juni, en van juni naar januari, hebben we nu een datum gevonden in de zomer. Op woensdag 30 juni hopen we dat we The Kik alsnog kunnen verwelkomen in 't Beest.

Heb je tickets gekocht voor dit evenement? Dan heb je inmiddels een mail van ons ontvangen. Alvast bedankt voor jullie geduld en begrip!

***

20:00 deuren open
21:00 - 21:30 Mark Lada's Golden Arches
22:00 - 23:30 The Kik


Enkele maanden na hun twee uitverkochte Ahoy Rotterdam shows gaat THE KIK ‘terug’ de clubs is. Met spiksplinternieuw eigen werk wel te verstaan! De eerste single verschijnt 6 december en het nieuwe album komt in het voorjaar van 2020 uit. Een tipje van de sluier: Er zijn synthesizers.

THE KIK bestaat sinds 2011 uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. De band maakten tot op heden drie eigen albums (Springlevend, 2, Stad en Land, een album met Armand, een cover album (Hertaalt!) en een live dubbel LP (Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick). Daarnaast produceerde de band drie eigen theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!).

In 2019 verkocht de band onder meer het nieuwe Luxor Theater, TivoliVredenburg, Het Concertgebouw en Ahoy Rotterdam uit met hun uitvoering van Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick. Daarnaast toerde The Kik langs clubs en festivals in Nederland en deed onder meer Lowlands en Parkpop aan en ging tweemaal op tournee naar Spanje.

Bescheiden radio succes had de band met een single van hun eerste album, Simone en met Chef’s Special hertaling Schuilen bij Jou. In 2013 was de band huisband van De Wereld Draait Door.

Als support nemen ze MARK LADA'S GOLDEN ARCHES mee! Onder de naam Golden Arches komt Mark Lada, frontman van traumahelikopter, voor het eerst met Nederlandstalig solowerk. Hierbij wordt hij bijgestaan door leden van onder meer Afterpartees, Mozes and the Firstborn en PAUW.

let op, dit is een 'sta-concert'!