...
Friday 20 March

The Kik

+ support


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 18.00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Enkele maanden na hun twee uitverkochte Ahoy Rotterdam shows gaat THE KIK ‘terug’ de clubs is. Met spiksplinternieuw eigen werk wel te verstaan! De eerste single verschijnt 6 december en het nieuwe album komt in het voorjaar van 2020 uit. Een tipje van de sluier: Er zijn synthesizers.

THE KIK bestaat sinds 2011 uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. De band maakten tot op heden drie eigen albums (Springlevend, 2, Stad en Land, een album met Armand, een cover album (Hertaalt!) en een live dubbel LP (Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick). Daarnaast produceerde de band drie eigen theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!).

In 2019 verkocht de band onder meer het nieuwe Luxor Theater, TivoliVredenburg, Het Concertgebouw en Ahoy Rotterdam uit met hun uitvoering van Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick. Daarnaast toerde The Kik langs clubs en festivals in Nederland en deed onder meer Lowlands en Parkpop aan en ging tweemaal op tournee naar Spanje.

Bescheiden radio succes had de band met een single van hun eerste album, Simone en met Chef’s Special hertaling Schuilen bij Jou. In 2013 was de band huisband van De Wereld Draait Door.

let op, dit is een 'sta-concert'