...

the Niss + Sense

CD-presentatie


Deur open 20:00
Aanvang 20:30
Voorverkoop € 10,00
Deur € 10,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

In het programmaboekje van maart staat verkeerd aangegeven dat The Niss op zaterdag 31 maart speelt. Dit moet uiteraard vrijdag 31 maart zijn.

Op 31 maart presenteert The Niss hun debuutalbum in ‘t Beest. The Niss is een frisse nieuwe band met catchy songs, gebracht door een stel doorgewinterde muzikanten met roots in de Zeeuwse muziekscene. Spin in het web bij The Niss is Rob van Soest, ook bekend als frontman van The Willies. In de aanloop naar zijn pensionering als docent Engels schreef hij een berg geweldige songs, die hij vervolgens met deze band opnam.

De 1e single ‘Change’ kreeg ruim airplay op Omroep Zeeland en werd onlangs tijdens een druk bezocht instore optreden bij LUX in Goes gepresenteerd en is op alle streaming/ download platforms te beluisteren. De nieuwe single ‘Debbie Harry’ bevestigt de hitpotentie van the Niss: popmuziek, vermengd met een smakelijk Brits new wave sausje. Bij het 2e refrein zitten de liedjes geheid in je kop en zing je met een big smile mee!

Check de singles Change/Kelly's Eyes en *Debbie Harry *op Spotify: https://tinyurl.com/2p9a6tj2

the Niss is:

Rob van Soest: zang, gitaar
René Geelhoed: basgitaar, zang
Salle de Jonge: drums
Bart Dietvorst: gitaar
Walter Calbo: toetsen, gitaar

De avond wordt sfeervol geopend door het Goese duo Sense. Zangeres Annemiek van der Weele en meestergitarist Luc Oggel brachten alweer bijna tien jaar geleden hun eerste officiële single uit, 'Card of Life'. Dat nummer spelen ze nog steeds met veel plezier, maar er is door de jaren heen uiteraard een hele hoop repertoire bijgekomen. Vanavond een selectie daarvan!