...
Friday 14 June

The Real McKenzies

+ The Cool Trick


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 14.00
Deur € 15.00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De voorverkoop voor dit concert eindigt om 20:30. Vanaf dat tijdstip zijn er nog kaarten verkrijgbaar aan de avondkassa!

Met een mix van classic punk, rock n' roll, folk en traditionele Keltische invloeden hebben The Real McKenzies een gigantische live-reputatie opgebouwd. Al 25 jaar navigeert de band over de aardbol om het McKenzie gospel te verspreiden aan een altijd maar groeiend leger zonderlingen, drinkebroers en schuinsmarcheerders. Klassieke punkbootstampers gaan arm in arm met gepassioneerde singalong ballads waarin voorganger en punkrockpoeet Paul McKenzie verhaalt over dronken feesten, goede tijden, betere tijden en beste kameraden past & present.

Een onweerstaanbaar oprechte, veerkrachtige en hoopvolle band, 't Beest is blij The Real McKenzies dan toch eindelijk op het podium te mogen ontvangen!

Als opener vanavond, melodieuze punkrock van The Cool Trick. De band heeft inmiddels 3 albums op zak en tourt onvermoeibaar door Europa. Nieuwste nummer Punk Rock Holiday is een ode aan het bekende Sloveense festival met dezelfde naam.