...
zondag 26 mei

The Still Traveling Wilburys


Deur open 15:30
Aanvang 16:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De Traveling Wilburys was een gelegenheidsband die in 1988 ontstond op initiatief van voormalig Beatle George Harrison. Naast Harrison bestond de supergroep uit Jeff Lynne, Tom Petty, Bob Dylan en Roy Orbison. De 'Wilburys' brachten twee cd's uit, maar traden nooit op en gaven nauwelijks interviews.

The Still Traveling Wilburys is een Nederlands collectief en zal in mei ’24 door de Benelux touren met de gehele ‘Vol 1’ plaat, een selectie van ‘Vol 3’ en solo hits van de individuele Wilburys.

STILL TRAVELING WILBURYS zijn:

Bert Fonderie als Otis & Buster Sidebury (Jim Keltner): Lead Vocals, Drums, Percussion
Je zou Bert kunnen kunnen van de Haagse supergroup The Wishing Well, Tuesday Child, Neil Young Tribute, Little Boogie Boy & Stringcaster

Thijs Heij als Lucky (Bob Dylan): Lead Vocals, Electric Guitar, Harmonica
Thijs speelt ook bij de Tribute bands Joy Division Undercover & the Sound Undercover, speelt toetsen bij Prof.Nomad, een The Cure tribute met leden van Bettie Serveert en heeft zijn eigen band Taxicat

Edwin Oranje als Charlie T. (Tom Petty): Lead Vocals, Bass, Synth
Je zal Edwin bas kunnen zien spelen op podia door heel Nederland, Belgie & Duitsland bij Joy Division Undercover & the Sound Undercover. Daarnaaast speelt hij toetsen bij de Beatles tributeband One After 909. Ook zingt en speelt hij alle instrumenten voor Whiskers EP (leuk weetje: Ed is ook een klassiek gitaar-maestro!)

Rempe Kooij als Nelson (George Harrison): Lead Vocals, Guitars, Keys
Rempe speelt gitaar bij the Sound Undercover, Speelt John Lennon in de Beatles tributeband One After 909. Ook speelt hij gitaar bij het Utrechtse postpunk kwartet Kaspar Baum en is hij de Europese gitarist van de Canadese Rocker Dave Rave (Teenage Head). Heeft ook getourd met en gecomponeerd voor Mina Caputo (Life of Agony, US)

Theo Mackaay als Lefty (Roy Orbison): Lead Vocals, Guitars
Theo was de zanger en gitarist van de maatschappijkritische nederpopgroep Braak uit de jaren 80. Ook speelde hij gitaar bij Lenny Kuhr in de jaren ‘70. En natuurlijk componeert hij ook zelf. Theo is een gerenommeerd schilder en beeldhouwer. Je kunt zijn werk door heel Nederland bewonderen. Hij ontwierp o.a Het Gouden Kalf.

Allard Robert als Otis (Jeff Lynne): Lead Vocals, Guitars, Brass, Keys
Allard is het bekendst als hoornist van de Beatles Tribute band the Analogues, maar ook mocht hij vele Joop van den Ende musicals opsieren. Je zult hem vast en zeker een keer gezien dan wel gehoord hebben!