...
Friday 18 October

Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen

+ Henk & Melle


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 15.00
Deur € 16.00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Dit voorjaar brengen Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass- en countrymuziek nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van de Boogiemen, is er nu dus een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan.

Naast enkele klassiekers uit het genre, spelen ze vooral eigen, speciaal voor dit project door hen geschreven nummers tijdens hun sets. Op het nieuwe Amsterdamse Americana-festival “Once in a Blue Moon” deden ze samen al een voorproefje, en dat smaakte naar méér! Het dak ging van de tent! Intussen zijn ze ook in Paradiso en tijdens het EuroSonic/Noorderslag festival in Groningen al enorm enthousiast ontvangen door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de 'nietsvermoedende' festivalbezoeker. Ook de pers heeft zich inmiddels uiterst lovend uitgelaten over dit gezelschap. Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen; nu al een classic combination!

Henk (Hallo Venray) en Melle (Smutfish) hebben nieuwe liedjes geschreven. Volgens Henk is dit de raarste cd die hij ooit gemaakt heeft, Melle denkt dat dat wel meevalt.
De liedjes zijn geschreven bij Florencia. Een bekende ijssalon in Den Haag.
Alle liedjes gaan over de mensen die daar zaten, de winkels in de buurt en kleine gebeurtenissen die plaatsvonden toen Henk en Melle daar aan het schrijven waren. Rare liedjes, leuke liedjes!

> ga naar het Facebook-event en nodig je vrienden uit!


Anderen bekeken ook:

> VR 20 DEC | BRUUT & ANTON GOUDSMIT