...

VanWyck

'T BEEST BOUTIQUE (LOCATIE: GOEDERENLOODS)


Deur open 15:00
Aanvang 15:30
Deur € 17,50

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

'T BEEST BOUTIQUE is een serie met bijzondere concerten op verrassende locaties in Goes. Deze serie wordt georganiseerd door Podium 't Beest samen met Chris Tangelder. Dit derde concert van de Amsterdamse singer-songwriter VANWYCK zal plaatsvinden in de Goederenloods aan de Albert Plesmanweg 23 in Goes.

*** Let op***:
** Er zijn tickets te koop aan de deur van de Goederenloods, maar deze kunnen enkel contant worden betaald. **

De online voorverkoop voor dit concert stopt om 12:30, vanaf 15:00 zijn er nog zeker kaarten verkijgbaar aan de deurkassa!

Met haar warme stem, sterke teksten en sfeervolle folk brengt de Amsterdamse singer-songwriter Christien Oele onder de naam VanWyck betoverende nummers over de grote thema's van het leven. Deze avond presenteert ze haar nieuwe album 'Molten Rock’. VanWyck brak vorig jaar door met haar debuutalbum 'An Average Woman'. Die vertolkt ze op zo'n oprechte en persoonlijke wijze dat ze je direct in het hart weet te raken. Met 'Molten Rock' gaat VanWyck op zoek naar tegenstellingen, naar de achterkant van een verhaal, naar de verschillende facetten waaruit iets bestaat. De twaalf liedjes op dit album hebben te maken met de dualiteit van het menselijk bestaan: soms ben je zowel jager als prooi, soms ben je gelukkig en tegelijkertijd verdrietig, soms geloof je in iets waarvan je weet dat het niet bestaat. Het album gaat op zoek naar de ruimte die ontstaat wanneer je je overgeeft aan deze onzekerheid.


Meer 't Beest Boutique-concerten:

> ZO 26 JAN | SAM BAKER, TROUWZAAL STADHUIS

> ZO 16 FEB | ELLA VAN POUCKE, TROUWZAAL STADHUIS

> ZA 18 APR | NELS ANDREWS, TROPISCH BOS OMNIUM