...
zaterdag 23 maart

Wild Romance

+ Charades


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 16,00
Deur € 17,50

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De online voorverkoop voor dit concert stopt om 20:30. Vanaf dat moment zijn er nog kaarten verkrijgbaar aan de avondkassa.

20:30 deuren open
21:00 CHARADES
22:00 WILD ROMANCE

Wild Romance terug? Wild Romance is al zes jaar terug! Sommigen zullen zelfs zeggen dat ‘the Wild Romance van Herman Brood’ nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan die gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz en Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie en Never Be Clever. Het was sex, drugs, rock ‘n’ roll en een hoop opwinding als Herman Brood & His Wild Romance op het podium stonden. Met naast Brood natuurlijk Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en wat later kwam David Hollestelle die net zo venijnig kon riffen als hij eruit zag.

In 2018 werd de veelbesproken warts 'n all documentaire Buying The Band door zowat heel muziekminnend Nederland gezien. De cultstatus van de film bleek de band uiteindelijk alleen maar vuriger te maken. De Wild Romance verkopen inmiddels vrijwel alle zalen uit met dampende rockshows, en doen dat met the best of both worlds aan boord: Dany én David. Hun frontman is Edgar Koelemeijer, de toetsenist is Otto Cooymans en de ritmesectie bestaat uit Gee Carlsberg (bas) en Jan ’t Hoen (drums). Het nieuwe album No Time kreeg lovende recensies in onder andere Soundz en Music Maker, en in maart gaat ook Zeeland weer voor de bijl!

Als support presenteren Charades in het kader van PopAanZee hun nieuwe materiaal. De band doorliep met voormalig John Coffey drummer Carsten Brunsveld het coachingstraject, en in samenwerking met de Vlaamse producer Michiel de Maeseneer, onder andere verantwoordelijk voor de laatste plaat van Balthazar, heeft de band rond de jaarwisseling haar nieuwste materiaal op de band gezet. Charades trad onlangs nog op tijdens Eurosonic/Noorderslag, en presenteert vanavond vooral veel nieuw materiaal.