...

Yellow

Still Alright


Deur open 14:30
Aanvang 15:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De Zeeuwse band YELLOW is terug. Op 17 september neemt de band je mee op een ‘trip down memory lane’ met een originele show vol verhalen, beelden en vooral heel veel muziek. Of je de band nu al volgt sinds hun debuut in 2010 of je ontdekt de band pas net. Tijdens de 1,5 uur durende show komen alle hoogtepunten voorbij en trakteren ze je zelfs op nieuw materiaal. Dat in combinatie met toffe gastmuzikanten in een intieme sfeer maken dit tot een event dat je niet wilt missen.

De show heeft de titel ‘Still Alright’ gekregen. Een verwijzing naar het allereerste nummer dat de band samenbracht. “Alright is niet alleen onze nummer één.” Vertelt Joyce, zangeres van de band. “Het is ook echt een nummer wat de stijl van YELLOW typeert. Een frisse popsong met een verhalende tekst, een strakke basis en typerende toetsen. Wat ons betreft tijdloos. En zo zijn er nog heel veel meer van dit soort songs die voorbijkomen tijdens de show.”

De band komt live het beste tot zijn recht. Daarom keert de band nu terug op het podium in ’t Beest te Goes om oude tijden te herleven en nieuwe herinneringen te maken!

Dit is een co-productie van Yellow, gefaciliteerd door 't Beest