...

VRIJWILLIGERS + VACATURES

Spreekt muziek, film of theater jou aan? Dan ben je bij ‘t Beest aan het goede adres. Maar al deze bijzondere en toffe evenementen kunnen niet zomaar georganiseerd worden. Een grote gezellige groep vrijwilligers helpt ons alles in goede banen te leiden. Alles, van de verkoop van kaartjes of drank, tot het begeleiden van artiesten en de licht- en geluidstechniek wordt door hen uitgevoerd. Heb jij een passie voor onze activiteiten en ben jij sociaal, vriendelijk en representatief dan hebben wij jou nodig.

Natuurlijk staat er ook wat tegenover!  Als vrijwilliger kun je gebruik maken van gratis entree bij concerten, films en theatervoorstellingen in ‘t Beest. Daarnaast werk je met inspirerende collega-vrijwilligers en kun je je cv updaten. Voor scholieren kan ‘t Beest een uitstekende plek zijn om hun maatschappelijke stage te vervullen.

Ben jij 18 jaar of ouder en weet je van aanpakken? Neem dan contact op met ons door een mailtje met wat gegevens over jezelf en je interesses te sturen naar:

Bar Hannah van den Boomgaard hannah@tbeest.nl
Techniek Iljan Mol iljan@tbeest.nl
Concert Myrthe Blomaard myrthe@tbeest.nl
Film Frank Harthoorn frank@tbeest.nl
Algemeen Simone Kort simone.kort@tbeest.nl

Je kunt natuurlijk ook eens bij ons binnenstappen. Er is niet altijd direct plaats in de diverse vrijwilligersgroepen, maar het is altijd goed om in ieder geval al even kennis te maken 🙂

Tot snel in ’t Beest!

Het tonen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure van ’t Beest. 


VACATURES


MEEWERK- OF AFSTUDEERSTAGE MARKETING & COMMUNICATIE
Vanaf september 2023

Wil jij alle ins en outs leren van het promoten van concerten, clubavonden en films en ben jij op zoek naar een stage waarin je veel eigen verantwoordelijkheid draagt. Houd je van uitdaging en ben je zelfstandig en creatief? Dan zijn we op zoek naar jou. ’t Beest zit op de Beestenmarkt in het centrum van Goes. Wij zijn vanaf februari 2023 op zoek naar een stagiair(e) marketing en communicatie.

Podium ’t Beest is een creatieve en vertrouwde plek voor bezoekers die worden uitgedaagd met een onderscheidend cultureel aanbod op het gebied van muziek, film en jeugdtheater. Daarnaast is Podium ’t Beest een springplank en etalage voor beginnend muzikaal en cultureel talent. Je komt terecht in een enthousiast team van 8 professionals en meer dan 100 vrijwilligers. Jaarlijks presenteert ’t Beest een gevarieerd programma van meer dan 50 concerten, clubavonden en 300 films.

Wat ga je doen?

Meewerkstage

 • Genereren van content voor social media en website
 • Up-to-date houden van de agenda-vermeldingen van ’t Beest op websites van derden
 • Opstellen en versturen van nieuwsbrieven en persberichten
 • Ondersteunen bij het ontwikkelen van diverse grafische communicatie-uitingen
 • Verantwoordelijkheid dragen over ons drukwerk en promotiemateriaal
 • Het uitvoeren van (kleine) onderzoeken over bijvoorbeeld klantcontact, communicatie of marketingstrategie
 • Werkzaamheden die aansluiten bij jouw interesses en vaardigheden

Afstudeerstage

Wij willen onze maatschappelijke relevantie vergroten en meer publiek bij ons podium betrekken. Graag formuleren we samen met jou een onderzoeksvraag omtrent dit vraagstuk. Naast het werken aan je onderzoek verwachten we dat je minimaal 1 dag meewerkt in onze organisatie.  

Wie ben jij?

 • Jij bent praktisch, ondernemend, zelfstandig, creatief, analytisch en sociaal ingesteld
 • Je kunt goed schrijven, plannen, organiseren, in teamverband werken en je voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden
 • Je volgt een MBO- HBO of WO opleiding in de richting Marketing / Communicatie of vergelijkbaar
 • Je bent flexibel inzetbaar

Wat bieden wij?

 • Een fijne werkplek in een klein team
 • Veel zelfstandigheid
 • De mogelijkheid om concerten, clubavonden en films te bezoeken
 • Een stagevergoeding

Interesse?
Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar simone.kort@tbeest.nl


BAR/ENTREE VRIJWILLIGER: CONCERT

We hebben op dit moment geen vrijwilligers nodig voor bar/concerten. 


LICHTTECHNIEKVRIJWILLIGER: CONCERT

We zijn op zoek naar vrijwilligers licht-techniek! Heb jij al ervaring met licht-techniek? Doe je de opleiding evenemententechniek? Of heb je interesse om dit te leren of meer ervaring te krijgen op dit gebied? Meld je dan aan!

Als vrijwilliger licht-techniek help je samen met de andere vrijwilligers, de artiesten on stage en hun crew backstage om de concerten tot een visueel succes te maken. 

In ruil daarvoor ben je onderdeel van een gezellig team, doe je veel ervaring op en mag je regelmatig gratis naar activiteiten in ’t Beest. 

Interesse?
Stuur een mail naar Iljan Mol iljan@tbeest.nl