...

VRIJWILLIGERS + VACATURES

Spreekt muziek, film of theater jou aan? Dan ben je bij ‘t Beest aan het goede adres. Maar al deze bijzondere en toffe evenementen kunnen niet zomaar georganiseerd worden. Een grote gezellige groep vrijwilligers helpt ons alles in goede banen te leiden. Alles, van de verkoop van kaartjes of drank, tot het begeleiden van artiesten en de licht- en geluidstechniek wordt door hen uitgevoerd. Heb jij een passie voor onze activiteiten en ben jij sociaal, vriendelijk en representatief dan hebben wij jou nodig.

Natuurlijk staat er ook wat tegenover!  Als vrijwilliger kun je gebruik maken van gratis entree bij concerten, films en theatervoorstellingen in ‘t Beest. Daarnaast werk je met inspirerende collega-vrijwilligers en kun je je cv updaten. Voor scholieren kan ‘t Beest een uitstekende plek zijn om hun maatschappelijke stage te vervullen.

Ben jij 18 jaar of ouder en weet je van aanpakken? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0113-228142, of te e-mailen naar:

Bar Hannah van den Boomgaard hannah@tbeest.nl
Techniek Iljan Mol iljan@tbeest.nl
Concert Myrthe Blomaard myrthe@tbeest.nl
Film Frank Harthoorn frank@tbeest.nl
Algemeen Simone Kort simone.kort@tbeest.nl

Je kunt natuurlijk ook eens bij ons binnenstappen.

Tot snel in ’t Beest!

Het tonen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure van ’t Beest. 


VACATURES


BAR/ENTREE VRIJWILLIGER: CONCERT

We zijn weer veel geopend en daarom hard op zoek naar mensen die ons concertteam komen versterken!

We zoeken vrijwilligers die tijdens concerten en clubavonden onze bar, de garderobe en kassa willen runnen! Tijdens een concertavond zul je eventueel wisselen tussen deze drie functies. In ruil daarvoor ben je onderdeel van een gezellig team én mag je regelmatig gratis naar activiteiten in ’t Beest.

Lijkt jou dat wel wat?
Stuur een mailtje aan: myrthe@tbeest.nl 


LICHTTECHNIEKVRIJWILLIGER: CONCERT

We zijn op zoek naar vrijwilligers licht-techniek! Heb jij al ervaring met licht-techniek? Doe je de opleiding evenemententechniek? Of heb je interesse om dit te leren of meer ervaring te krijgen op dit gebied? Meld je dan aan!

Als vrijwilliger licht-techniek help je samen met de andere vrijwilligers, de artiesten on stage en hun crew backstage om de concerten tot een visueel succes te maken. 

In ruil daarvoor ben je onderdeel van een gezellig team, doe je veel ervaring op en mag je regelmatig gratis naar activiteiten in ’t Beest. 

Interesse?
Stuur een mail naar Iljan Mol iljan@tbeest.nl