...

VRIJWILLIGERS + VACATURES

Spreekt muziek, film of theater jou aan? Dan ben je bij ‘t Beest aan het goede adres. Maar al deze bijzondere en toffe evenementen kunnen niet zomaar georganiseerd worden. Een grote gezellige groep vrijwilligers helpt ons alles in goede banen te leiden. Alles, van de verkoop van kaartjes of drank, tot het begeleiden van artiesten en de licht- en geluidstechniek wordt door hen uitgevoerd. Heb jij een passie voor onze activiteiten en ben jij sociaal, vriendelijk en representatief dan hebben wij jou nodig.

Natuurlijk staat er ook wat tegenover!  Als vrijwilliger kun je gebruik maken van gratis entree bij concerten, films en theatervoorstellingen in ‘t Beest. Daarnaast werk je met inspirerende collega-vrijwilligers en kun je je cv updaten. Voor scholieren kan ‘t Beest een uitstekende plek zijn om hun maatschappelijke stage te vervullen.

Ben jij 18 jaar of ouder en weet je van aanpakken? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0113-228142, of te e-mailen naar:

Bar Hannah van den Boomgaard hannah@tbeest.nl
Techniek Iljan Mol iljan@tbeest.nl
Concert Hannah van den Boomgaard hannah@tbeest.nl
Film Frank Harthoorn frank@tbeest.nl
Algemeen Bart Smeels bart@tbeest.nl

Je kunt natuurlijk ook eens bij ons binnenstappen.

Tot snel in ’t Beest!

Het tonen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure van ’t Beest. 


VACATURES

DIRECTEUR PODIUM ‘T BEEST

Stichting Podium ’t Beest levert een belangrijke culturele bijdrage aan de stad Goes en de regio. Wij zijn een uitstekend uitgerust podium met B-status in het hart van Zeeland. ’t Beest is een creatieve en vertrouwde ontmoetingsplaats voor bezoekers, die worden uitgedaagd met een onderscheidend cultureel aanbod op het gebied van muziek, film en jeugdtheater. Daarnaast is Podium ’t Beest een springplank en etalage voor beginnend muzikaal en cultureel talent. Een enthousiast team van 7 professionals en meer dan 100 vrijwilligers zetten zich hiervoor dagelijks in.

Wegens het vertrek van de huidige directeur zoeken wij per september een nieuwe directeur voor 24-32 uur.

Als directeur van ’t Beest…

..kom je terecht in een klein maar betrokken, creatief en gedreven team. We zijn ondernemend, op zoek naar samenwerking en nieuwe initiatieven in de regio en laten ieder hierin zijn eigen toegevoegde waarde inzetten. En dat is precies waar we jou voor nodig hebben: iemand die in staat is om met nieuwe verfrissende ideeën te komen en samen met het team toewerkt naar een onderscheidend aanbod, in Goes en daarbuiten. De basis van onze organisatie is op orde en het is tijd voor een frisse strategische kijk op de toekomst van ’t Beest.

De continue ontwikkelingen binnen het cultuurlandschap , de stichting en onze omgeving bieden verschillende uitdagingen, waarbij jij degene bent die meedenkt, meekijkt en meebeweegt. Je werkt intensief samen met de stafmedewerkers en bent eindverantwoordelijk voor de strategie, tactiek en uitvoering van de koers en afgeleide plannen. Voor het team ben je een coachend leider en faciliteer je medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. In staat om zowel de staf als indirect diverse groepen vrijwilligers (film, bar, techniek) aan te sturen. Tijdens de maandelijkse bestuursvergaderingen informeer je het bestuur over de belangrijkste ontwikkelingen en win je advies in over de vraagstukken die op dat moment spelen binnen én buiten de organisatie.

De cultuur tussen het bestuur, de directeur en staf is open en meewerkend. Het bestuur werkt constructief en positief kritisch mee aan het (toekomstig) beleid dat ’t Beest-team initieert en uitvoert. Daarnaast is het een klankbord voor jou en het team en denkt het actief mee in nieuwe initiatieven.

De persoon die wij zoeken, is:

  • een leider met visie en een sterke strategische focus (geen manager)
  • creatief en in staat om strategische focus om te zetten in een programma van activiteiten die meetbaar bijdragen aan onze doelstellingen
  • iemand die buiten de gebaande paden denkt en mensen hierin kan enthousiasmeren
  • bekend met beïnvloeding en besluitvorming bij lokale en regionale overheden
  • in staat om snel een netwerk van relevante relaties op te bouwen
  • verbindend en benaderbaar, zowel voor interne als externe partijen
  • een motivator voor teams, zowel in de samenwerking als op individueel niveau
  • sensitief voor wat er leeft binnen het team, de organisatie en in de regio
  • ervaring in de pop sector (pré) of andere culturele instelling
  • woon je buiten de provincie Zeeland, dan is gedeeltelijk werken op afstand bespreekbaar

Salaris conform de CAO Poppodia en -festivals; functieschaal 8(a). Secundaire arbeidsvoorwaarden in overleg.

Interesse?

Is jouw interesse gewekt voor de functie van directeur bij onze stichting? Stuur ons dan een korte motivatie en curriculum vitae naar bestuur@tbeest.nl, ter attentie van Peter Inklaar (voorzitter). Bij vragen over de functie kun je ook direct contact opnemen met Peter Inklaar op 06 45616990. Algemene informatie over Podium ‘t Beest kun je vinden op andere pagina’s van deze website zoals de info-pagina, gebouw- en verhuur of de muziek– en filmagenda. Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 15 oktober 2021.


ASSISTENT-BEHEERDER(S) – vrijwillig

Er is op dit moment géén vacature voor assistent-beheerder.


BAR/ENTREE VRIJWILLIGER: CONCERT

Er zijn op dit moment géén vacatures voor vrijwilligers bij concerten. 


BARVRIJWILLIGER: FILM

Er zijn op dit moment géén vacatures voor vrijwilligers bij concerten. 


LICHTTECHNIEKVRIJWILLIGER: CONCERT

Er zijn op dit moment géén vacatures voor licht/techniek.