...

VRIJWILLIGERS + VACATURES

Spreekt muziek, film of theater jou aan? Dan ben je bij ‘t Beest aan het goede adres. Maar al deze bijzondere en toffe evenementen kunnen niet zomaar georganiseerd worden. Een grote gezellige groep vrijwilligers helpt ons alles in goede banen te leiden. Alles, van de verkoop van kaartjes of drank, tot het begeleiden van artiesten en de licht- en geluidstechniek wordt door hen uitgevoerd. Heb jij een passie voor onze activiteiten en ben jij sociaal, vriendelijk en representatief dan hebben wij jou nodig.

Natuurlijk staat er ook wat tegenover!  Als vrijwilliger kun je gebruik maken van gratis entree bij concerten, films en theatervoorstellingen in ‘t Beest. Daarnaast werk je met inspirerende collega-vrijwilligers en kun je je cv updaten. Voor scholieren kan ‘t Beest een uitstekende plek zijn om hun maatschappelijke stage te vervullen.

Ben jij 18 jaar of ouder en weet je van aanpakken? Neem dan contact op met ons door een mailtje met wat gegevens over jezelf en je interesses te sturen naar:

Bar Hannah van den Boomgaard hannah@tbeest.nl
Techniek Iljan Mol iljan@tbeest.nl
Concert Myrthe Blomaard myrthe@tbeest.nl
Film Frank Harthoorn frank@tbeest.nl
Algemeen Simone Kort simone.kort@tbeest.nl

Je kunt natuurlijk ook eens bij ons binnenstappen. Er is niet altijd direct plaats in de diverse vrijwilligersgroepen, maar het is altijd goed om in ieder geval al even kennis te maken 🙂

Tot snel in ’t Beest!

Het tonen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure van ’t Beest. 


VACATURES


BESTUURSLID (Secretaris)

Stichting Podium ’t Beest levert een belangrijke culturele bijdrage aan de stad Goes en de regio. Wij zijn een creatieve en vertrouwde ontmoetingsplaats voor bezoekers, die worden uitgedaagd met een onderscheidend cultureel aanbod op het gebied van muziek, film en jeugdtheater. Daarnaast is Podium ’t Beest een springplank en etalage voor beginnend muzikaal en cultureel talent. Een enthousiast team van 9 professionals en meer dan 100 vrijwilligers zetten zich hiervoor dagelijks in.

Bestuur

Als bestuur werken wij constructief en positief kritisch mee aan het (toekomstig) beleid dat ’t Beest-team initieert en uitvoert. Daarnaast zijn wij klankbord voor de directeur en het team en denken we actief mee in de ontwikkeling van het podium en nieuwe samenwerkingen en/of initiatieven. Er heerst een open cultuur tussen het bestuur, de directeur en staf. Ons (vrijwillige) bestuur bestaat momenteel uit 4 leden met diverse professionele achtergronden.

Wegens het aflopen van de termijn van de secretaris zijn wij op korte termijn op zoek naar een nieuwe secretaris.

Wat we van je vragen
Als secretaris binnen ons bestuur ben je verantwoordelijk voor het, in overleg met de directeur, opstellen van de agenda en vergaderplanning, het bijhouden van de besluiten en opvolgen van bestuurlijke actiepunten. Met jouw gestructureerde aanpak help je het bestuur en ‘t Beest om verder te ontwikkelen als professionele culturele organisatie.

Naast de rol van secretaris vinden we het waardevol en prettig dat je meedenkt én een inhoudelijke inbreng hebt tijdens de vergaderingen. We vinden het van belang dat je als bestuurslid een binding hebt met vrijwilligersorganisaties, film, muziek en jeugdtheater en waarde hecht aan het activeren van het podium in de stad Goes en omgeving. Ook vragen wij bestuursleden hun kennis en netwerk in te zetten voor het verbeteren en versterken de positie en organisatie van ’t Beest.

Je levert een bijdrage middels aanwezigheid bij bestuursvergaderingen en vragen de bereidheid om tussentijds advies te verlenen (per mail of telefonisch) over specifieke vraagstukken. Bestuurs-vergaderingen vinden gemiddeld één keer per maand plaats in Goes in de avonduren. Bij uitzondering kan het voorkomen dat er een extra vergadering wordt ingepland. Naast de ongeveer 10 reguliere vergaderingen per jaar zouden we het leuk vinden dat je geregeld aanwezig bent bij activiteiten of evenementen van ’t Beest.

Wat kun je van ons verwachten?
Wanneer je aansluit als bestuurslid kom je terecht in een gedreven en samenwerkend bestuur. We zijn ondernemend en laten ieder zijn eigen toegevoegde waarde inzetten. We werken samen aan de verder professionalisering van het team, de organisatie én het bestuur van ’t Beest. De continue ontwikkelingen binnen de stichting bieden veel uitdaging in de vraagstukken waar we als bestuur mee te maken krijgen. Naast de bestuursvergaderingen hebben we regelmatig contact over specifieke vraagstukken en maken we tijd voor het beter leren kennen van elkaar als persoon en als team.

Solliciteren
Heb je interesse naar een positie in ons bestuur? Stuur dan een korte motivatie en curriculum vitae naar marco.ouwerkerk@gmail.com, o.v.v. vacature secretaris ‘t Beest. Bij vragen over de positie kun je ook direct contact opnemen met algemeen bestuurslid Marco Ouwerkerk via (06) 51201828. Algemene informatie over Podium ‘t Beest kun je vinden op onze website. Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 1 augustus 2023.

 


MEEWERK- OF AFSTUDEERSTAGE MARKETING & COMMUNICATIE (Max. 4 dagen per week)
Vanaf september 2023

Wil jij alle ins en outs leren van het promoten van concerten, clubavonden en films en ben jij op zoek naar een stage waarin je veel eigen verantwoordelijkheid draagt. Houd je van uitdaging en ben je zelfstandig en creatief? Dan zijn we op zoek naar jou. ’t Beest zit op de Beestenmarkt in het centrum van Goes. Wij zijn vanaf februari 2023 op zoek naar een stagiair(e) marketing en communicatie.

Podium ’t Beest is een creatieve en vertrouwde plek voor bezoekers die worden uitgedaagd met een onderscheidend cultureel aanbod op het gebied van muziek, film en jeugdtheater. Daarnaast is Podium ’t Beest een springplank en etalage voor beginnend muzikaal en cultureel talent. Je komt terecht in een enthousiast team van 8 professionals en meer dan 100 vrijwilligers. Jaarlijks presenteert ’t Beest een gevarieerd programma van meer dan 50 concerten, clubavonden en 300 films.

Wat ga je doen?

Meewerkstage

 • Genereren van content voor social media en website
 • Up-to-date houden van de agenda-vermeldingen van ’t Beest op websites van derden
 • Opstellen en versturen van nieuwsbrieven en persberichten
 • Ondersteunen bij het ontwikkelen van diverse grafische communicatie-uitingen
 • Verantwoordelijkheid dragen over ons drukwerk en promotiemateriaal
 • Het uitvoeren van (kleine) onderzoeken over bijvoorbeeld klantcontact, communicatie of marketingstrategie
 • Werkzaamheden die aansluiten bij jouw interesses en vaardigheden

Afstudeerstage

Wij willen onze maatschappelijke relevantie vergroten en meer publiek bij ons podium betrekken. Graag formuleren we samen met jou een onderzoeksvraag omtrent dit vraagstuk. Naast het werken aan je onderzoek verwachten we dat je minimaal 1 dag meewerkt in onze organisatie.  

Wie ben jij?

 • Jij bent praktisch, ondernemend, zelfstandig, creatief, analytisch en sociaal ingesteld
 • Je kunt goed schrijven, plannen, organiseren, in teamverband werken en je voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden
 • Je volgt een MBO- HBO of WO opleiding in de richting Marketing / Communicatie of vergelijkbaar
 • Je bent flexibel inzetbaar

Wat bieden wij?

 • Een fijne werkplek in een klein team
 • Veel zelfstandigheid
 • De mogelijkheid om concerten, clubavonden en films te bezoeken
 • Een stagevergoeding

Interesse?
Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar simone.kort@tbeest.nl


MEEWERKSTAGE PRODUCTIE & EVENEMENTEN (max. 4 dagen per week)

Wil jij alle ins en outs leren van het organiseren en produceren van concerten, clubavonden en evenementen? Heb jij een passie voor muziek en ben jij op zoek naar een stage waarin je veel eigen verantwoordelijkheid draagt? Houd je van uitdaging en ben je zelfstandig en initiatiefrijk? Dan zijn we op zoek naar jou. ’t Beest zit op de Beestenmarkt in het centrum van Goes. Wij zijn vanaf 1 september 2023 op zoek naar een stagiair(e) productie en evenementen.

Podium ’t Beest is een creatieve en vertrouwde plek voor bezoekers die worden uitgedaagd met een onderscheidend cultureel aanbod op het gebied van muziek, film en jeugdtheater. Daarnaast is Podium ’t Beest een springplank en etalage voor beginnend muzikaal en cultureel talent. Je komt terecht in een enthousiast team van 8 professionals en meer dan 100 vrijwilligers. Jaarlijks presenteert ’t Beest een gevarieerd programma van meer dan 50 concerten, clubavonden en 300 films.

Wat ga je doen?

 • Het inplannen en voorbereiden(preproductie) van evenementen zoals concerten, clubavonden en verhuringen.
 • Meedraaien tijdens producties.
 • Het opzetten, (mede)coördineren, en uitvoeren van diverse projecten
 • Hospitality regelen voor de crew en artiesten.
 • Communicatie verzorgen van productie naar de bands en vrijwilligers.
 • Werkzaamheden die aansluiten bij jouw interesses en vaardigheden.

Wie ben jij?

 • Jij bent praktisch, ondernemend, zelfstandig, en sociaal ingesteld.
 • Je toont initiatief en kunt goed plannen, organiseren, in teamverband werken en je voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent flexibel inzetbaar en regelmatig beschikbaar op vrijdag- en zaterdag.

Wat bieden wij?

 • Een fijne werkplek in een klein team.
 • Veel zelfstandigheid.
 • De mogelijkheid om concerten, clubavonden en films te bezoeken.
 • Een stagevergoeding.

Interesse?

Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar simone.kort@tbeest.nl


BAR/ENTREE VRIJWILLIGER: CONCERT

We hebben op dit moment geen vrijwilligers nodig voor bar/concerten. 


LICHTTECHNIEKVRIJWILLIGER: CONCERT

We zijn op zoek naar vrijwilligers licht-techniek! Heb jij al ervaring met licht-techniek? Doe je de opleiding evenemententechniek? Of heb je interesse om dit te leren of meer ervaring te krijgen op dit gebied? Meld je dan aan!

Als vrijwilliger licht-techniek help je samen met de andere vrijwilligers, de artiesten on stage en hun crew backstage om de concerten tot een visueel succes te maken. 

In ruil daarvoor ben je onderdeel van een gezellig team, doe je veel ervaring op en mag je regelmatig gratis naar activiteiten in ’t Beest. 

Interesse?
Stuur een mail naar Iljan Mol iljan@tbeest.nl