...

VRIJWILLIGERS + VACATURES

Spreekt muziek, film of theater jou aan? Dan ben je bij ‘t Beest aan het goede adres. Maar al deze bijzondere en toffe evenementen kunnen niet zomaar georganiseerd worden. Een grote gezellige groep vrijwilligers helpt ons alles in goede banen te leiden. Alles, van de verkoop van kaartjes of drank, tot het begeleiden van artiesten en de licht- en geluidstechniek wordt door hen uitgevoerd. Heb jij een passie voor onze activiteiten en ben jij sociaal, vriendelijk en representatief dan hebben wij jou nodig.

Natuurlijk staat er ook wat tegenover!  Als vrijwilliger kun je gebruik maken van gratis entree bij concerten, films en theatervoorstellingen in ‘t Beest. Daarnaast werk je met inspirerende collega-vrijwilligers en kun je je cv updaten. Voor scholieren kan ‘t Beest een uitstekende plek zijn om hun maatschappelijke stage te vervullen.

Ben jij 18 jaar of ouder en weet je van aanpakken? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0113-228142, of te e-mailen naar:

Bar Hannah van den Boomgaard hannah@tbeest.nl
Techniek Iljan Mol iljan@tbeest.nl
Concert Hannah van den Boomgaard hannah@tbeest.nl
Film Frank Harthoorn frank@tbeest.nl
Algemeen Bart Smeels bart@tbeest.nl

Je kunt natuurlijk ook eens bij ons binnenstappen.

Tot snel in ’t Beest!

Het tonen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure van ’t Beest. 


VACATURES

BESTUURSLID (Penningmeester)

Stichting Podium ’t Beest levert een belangrijke culturele bijdrage aan de stad Goes en de regio. Wij zijn een creatieve en vertrouwde ontmoetingsplaats voor bezoekers, die worden uitgedaagd met een onderscheidend cultureel aanbod op het gebied van muziek, film en jeugdtheater. Daarnaast is Podium ’t Beest een springplank en etalage voor beginnend muzikaal en cultureel talent. Een enthousiast team van 7 professionals en meer dan 100 vrijwilligers zetten zich hiervoor dagelijks in.

Bestuur
Als bestuur werken wij constructief en positief kritisch mee aan het (toekomstig) beleid dat ’t Beest-team initieert en uitvoert. Daarnaast zijn wij klankbord voor de directeur en het team en denken we actief mee in de ontwikkeling van het podium en nieuwe initiatieven. Er heerst een open cultuur tussen het bestuur, de directeur en staf. Ons (vrijwillige) bestuur bestaat momenteel uit 3 leden met diverse professionele achtergronden. Voor de balans in het bestuur zoeken we een bestuurder met ervaring en affiniteit rondom programmering, marketing en profilering van een poppodium.

Wegens het aflopen van de termijn van de penningmeester zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Wat we van je vragen
We vinden het belangrijk dat bestuursleden een binding hebben met film, muziek en jeugdtheater en waarde hechten aan het activeren van het podium in de stad Goes en omgeving. Daarnaast vragen wij bestuursleden hun kennis en netwerk in te zetten voor het verbeteren en versterken van ’t Beest.

Als bestuurslid wordt verwacht dat je een bijdrage levert door middel van aanwezigheid bij bestuursvergaderingen en de bereidheid om tussentijds advies te verlenen (per mail of telefonisch) over specifiek de thema’s programmering, marketing en profilering. Bestuursvergaderingen vinden gemiddeld één keer per maand plaats in Goes net na de reguliere werkuren. Bij uitzondering kan het voorkomen dat er een extra vergadering wordt ingepland.

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de gevoerde administratie en ben je het klankboord voor financiële vraagstukken. Samen met het financieel administratief staflid en directeur draag je zorg voor het opstellen van (investerings)begrotingen, ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de jaarrekening en voer je overleg met diverse stakeholders over financiële vragen.

Kennis van het boekhoudpakket Exact Online is een aanbeveling maar geen noodzaak.

Wat kun je van ons verwachten?
Wanneer je aansluit als bestuurslid kom je terecht in een gedreven en samenwerkend bestuur. We zijn ondernemend, vernieuwend en laten ieder zijn eigen toegevoegde waarde inzetten. De continue ontwikkelingen binnen de stichting bieden veel uitdaging in de vraagstukken waar we als bestuur mee te maken krijgen. Naast de bestuursvergaderingen hebben we regelmatig contact over specifieke vraagstukken en maken we tijd voor het beter leren kennen van elkaar als persoon en als team.

Heb je interesse naar een positie in ons bestuur? Stuur dan een korte motivatie en curriculum vitae naar bestuur@tbeest.nl, ter attentie van Peter Inklaar. Bij vragen over de positie kun je ook direct contact opnemen met Peter Inklaar via (06) 45616990. Algemene informatie over Podium ‘t Beest kun je vinden op onze website. Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 30 maart 2021.


ASSISTENT-BEHEERDER(S) – vrijwillig

Er is op dit moment géén vacature voor assistent-beheerder.


BAR/ENTREE VRIJWILLIGER: CONCERT

Er zijn op dit moment géén vacatures voor bar/entree vrijwilligers bij concerten.


BARVRIJWILLIGER: FILM

Met een koffie of drankje aan jouw bar is waar onze filmbezoeker zijn filmmiddag- of avond start. Jij runt daar zelfstandig de bar en voorziet de basten vooraf, in de pauze en nadien van een drankje, en praat gezellig na over de prachtige films die er draaien.

Misschien ben jij de gastheer/gastvrouw die we zoeken? Een functie voor filmliefhebbers, die ouder zijn dan 18 jaar en minimaal 2x in de maand beschikbaar op een doordeweekse middag of avond. Interesse? Stuur een korte motivatie naar hannah@tbeest.nl.


LICHTTECHNIEKVRIJWILLIGER: CONCERT

Er zijn op dit moment géén vacatures voor licht/techniek.