...

VRIJWILLIGERS

Spreekt muziek, film of theater jou aan? Dan ben je bij ‘t Beest aan het goede adres. Maar al deze bijzondere en toffe evenementen kunnen niet zomaar georganiseerd worden. Een grote gezellige groep vrijwilligers helpt ons alles in goede banen te leiden. Alles, van de verkoop van kaartjes of drank, tot het begeleiden van artiesten en de licht- en geluidstechniek wordt door hen uitgevoerd. Heb jij een passie voor onze activiteiten en ben jij sociaal, vriendelijk en representatief dan hebben wij jou nodig.

Natuurlijk staat er ook wat tegenover!  Als vrijwilliger kun je gebruik maken van gratis entree bij concerten, films en theatervoorstellingen in ‘t Beest. Daarnaast werk je met inspirerende collega-vrijwilligers en kun je je cv updaten. Voor scholieren kan ‘t Beest een uitstekende plek zijn om hun maatschappelijke stage te vervullen.

Ben jij 18 jaar of ouder en weet je van aanpakken? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0113-228142, of te e-mailen naar:

Bar Hannah van den Boomgaard hannah@tbeest.nl
Techniek Iljan Mol iljan@tbeest.nl
Concert Hannah van den Boomgaard hannah@tbeest.nl
Film Frank Harthoorn frank@tbeest.nl
Algemeen Anita Berrevoets anita@tbeest.nl

Je kunt natuurlijk ook eens bij ons binnenstappen.

Tot snel in ‘t Beest!

Het tonen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure van ’t Beest. 


VACATURES

ASSISTENT-BEHEERDER(S) – vrijwillig

Er is op dit moment géén vacature voor assistent-beheerder.


BAR/ENTREE VRIJWILLIGER: CONCERT

Er zijn op dit moment géén vacatures voor bar/entree vrijwilligers bij concerten.


BARVRIJWILLIGER: FILM

Met een koffie of drankje aan jouw bar is waar onze filmbezoeker zijn filmmiddag- of avond start. Jij runt daar zelfstandig de bar en voorziet de basten vooraf, in de pauze en nadien van een drankje, en praat gezellig na over de prachtige films die er draaien.

Misschien ben jij de gastheer/gastvrouw die we zoeken? Een functie voor filmliefhebbers, die ouder zijn dan 18 jaar en minimaal 2x in de maand beschikbaar op een doordeweekse middag of avond. Interesse? Stuur een korte motivatie naar hannah@tbeest.nl.


LICHTTECHNIEKVRIJWILLIGER: CONCERT

Er zijn op dit moment géén vacatures voor licht/techniek.