...

VRIJWILLIGERS

Spreekt muziek, film of theater jou aan? Dan ben je bij ‘t Beest aan het goede adres. Maar al deze bijzondere en toffe evenementen kunnen niet zomaar georganiseerd worden. Een grote gezellige groep vrijwilligers helpt ons alles in goede banen te leiden. Alles, van de verkoop van kaartjes of drank, tot het begeleiden van artiesten en de licht- en geluidstechniek wordt door hen uitgevoerd. Heb jij een passie voor onze activiteiten en ben jij sociaal, vriendelijk en representatief dan hebben wij jou nodig.

Natuurlijk staat er ook wat tegenover!  Als vrijwilliger kun je gebruik maken van gratis entree bij concerten, films en theatervoorstellingen in ‘t Beest. Daarnaast werk je met inspirerende collega-vrijwilligers en kun je je cv updaten. Voor scholieren kan ‘t Beest een uitstekende plek zijn om hun maatschappelijke stage te vervullen.

Ben jij 18 jaar of ouder en weet je van aanpakken? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0113-228142, of te e-mailen naar:

Bar Hannah van den Boomgaard hannah@tbeest.nl
Techniek Iljan Mol iljan@tbeest.nl
Concert Hannah van den Boomgaard hannah@tbeest.nl
Film Frank Harthoorn frank@tbeest.nl
Theater Anita Berrevoets anita@tbeest.nl

Je kunt natuurlijk ook eens bij ons binnenstappen.

Tot snel in ‘t Beest!


VACATURES

BAR/ENTREE VRIJWILLIGER: CONCERT

Een leuke avond begint voor veel van onze bezoekers bij het eerste contact met jou! Als bar/entree-vrijwilliger werk je tijdens het concert bij de kassa, garderobe en de bar. Ben jij een enthousiaste verkoper die graag de Beest-bezoeker voorziet van een geldig ticket? En tap jij achter de bar het beste biertje en rust je niet voor iedere bezoeker iets te drinken heeft? Dan is deze functie misschien wat voor jou!

Een functie voor muziekliefhebbers, die ouder dan 18 jaar zijn en minimaal 2x per maand beschikbaar op een vrijdag- of zaterdagavond. Interesse? Stuur een korte motivatie waarom jij deze functie wilt naar hannah@tbeest.nl


BARVRIJWILLIGER: FILM

Met een koffie of drankje aan jouw bar is waar onze filmbezoeker zijn filmmiddag- of avond start. Jij runt daar zelfstandig de bar en voorziet de gasten vooraf, in de pauze en nadien van een drankje, en praat gezellig na over de prachtige films die er draaien. Misschien ben jij de gastheer/gastvrouw die we zoeken?

Een functie voor filmliefhebbers, die ouder dan 18 jaar zijn en minimaal 2x in de maand beschikbaar op een doordeweekse middag of avond. Interesse? Stuur een korte motivatie naar hannah@tbeest.nl


LICHTTECHNIEKVRIJWILLIGER: CONCERT

Tijdens concerten ben je samen met andere techniekvrijwilligers bezig met het opbouwen, installeren en afbouwen van producties met als doel het neerzetten van een vette lichtshow tijdens een concert of danceparty. Je maakt lichtplannen, sluit alles op de juiste manier aan en je bedient de lichtapparatuur. Goed overleg met artiest en/of crew is belangrijk. Weet jij van aanpakken, heb je interesse in lichttechniek, ben je leergierig en ben je graag bezig met muziek? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou!

Deze functie is voor creatieve liefhebbers van muziek en techniek die ouder zijn dan 16 jaar en minimaal 2x in de maand beschikbaar op een vrijdag of zaterdag. Interesse? Mail een korte motivatie naar iljan@tbeest.nl.